mucizeye şahit olmak istermisiniz?

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Etrafımıza baktığımızda her şey ALLAH (C.C.)'ın varlığının ve birliğinin delilleri ile doludur.Bakmasını bilene.Cihan manevi yönünün sağlam olmasına sevindim.Aynı yolda devam et.Paylaşım için teşekkürler.

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
Paylaşım için teşekkürler, çok etkileyici ,hayatın gerçeklerini unutmamamız gerekir..

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
mustafa karaeli' Alıntı:
Etrafımıza baktığımızda her şey ALLAH (C.C.)'ın varlığının ve birliğinin delilleri ile doludur.Bakmasını bilene.Cihan manevi yönünün sağlam olmasına sevindim.Aynı yolda devam et.Paylaşım için teşekkürler.
paylaşım için Cihan arkadaşım çok teşekkürler
bilinçlendirici mesajın içinde Mustafa Abi sanada çok teşekkürler sizler gibi arkadaşlarım olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum birgün inşallah bir masada bir çay içeriz tanışıp sohbet etmek isterim  Rabbim daima sizlere , sevdiklerinize ve tüm islam alemine daima güzellikler nasip etsin

E

elaziz2316

Guest
    Allah'ın razı olduğu kullarından olabiliriz inşallah.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
enginersin' Alıntı:
bilinçlendirici mesajın içinde Mustafa Abi sanada çok teşekkürler sizler gibi arkadaşlarım olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum birgün inşallah bir masada bir çay içeriz tanışıp sohbet etmek isterim  Rabbim daima sizlere , sevdiklerinize ve tüm islam alemine daima güzellikler nasip etsin
Temennilerin için sağol Engin.Eğer insanlara güzel bir mesaj verebildiysem ne mutlu bana.Unutmayalımki bu dünyayı ayakta tutan ne para ne mal nede mülktür.Sadece ve sadece maneviyattır.ALLAH yazdıysa bir gün mutlaka karşılaşırız.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
enginersin' Alıntı:

mustafa karaeli' Alıntı:

ALLAH nasip etmedikçe hiçbirşey olmaz burada  saygıdeğer siz arkadaşlarımızla yazışabilmem bile ALLAH IN bana bir lütfu hediyesidir.Birgün ALLAH nasip eder masada çayda içilir yemekte yenir kardeşlerim..

Musatafa abi maneviyatımı sağlam tutmaya çalışırım hep çevremde de böyle tanınırım bazen dinimize aşırı düşkünlüğüm kimi insanları rahatsız etsede ALLAH tan onlara hidayet diliyorum ALLAH hidayet versinki doğruyu anlasınlar bilsinler diye  sağol abi teşekkür ederim...

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Cihan eline emeğine sağlık Hakikatleri hatırlatıyorsun bize teşekkürler.