ciancarlo
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- renkmuhabbetkusu.blogspot.com
- Adı
- Cihan
- Soyadı
- AYTAN
paylaşım için Cihan arkadaşım çok teşekkürlermustafa karaeli' Alıntı:Etrafımıza baktığımızda her şey ALLAH (C.C.)'ın varlığının ve birliğinin delilleri ile doludur.Bakmasını bilene.Cihan manevi yönünün sağlam olmasına sevindim.Aynı yolda devam et.Paylaşım için teşekkürler.
Temennilerin için sağol Engin.Eğer insanlara güzel bir mesaj verebildiysem ne mutlu bana.Unutmayalımki bu dünyayı ayakta tutan ne para ne mal nede mülktür.Sadece ve sadece maneviyattır.ALLAH yazdıysa bir gün mutlaka karşılaşırız.enginersin' Alıntı:paylaşım için Cihan arkadaşım çok teşekkürler
bilinçlendirici mesajın içinde Mustafa Abi sanada çok teşekkürler sizler gibi arkadaşlarım olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum birgün inşallah bir masada bir çay içeriz tanışıp sohbet etmek isterim Rabbim daima sizlere , sevdiklerinize ve tüm islam alemine daima güzellikler nasip etsin
enginersin' Alıntı:paylaşım için Cihan arkadaşım çok teşekkürler
bilinçlendirici mesajın içinde Mustafa Abi sanada çok teşekkürler sizler gibi arkadaşlarım olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum birgün inşallah bir masada bir çay içeriz tanışıp sohbet etmek isterim Rabbim daima sizlere , sevdiklerinize ve tüm islam alemine daima güzellikler nasip etsin
mustafa karaeli' Alıntı:Etrafımıza baktığımızda her şey ALLAH (C.C.)'ın varlığının ve birliğinin delilleri ile doludur.Bakmasını bilene.Cihan manevi yönünün sağlam olmasına sevindim.Aynı yolda devam et.Paylaşım için teşekkürler.