Muhabbet edecek adam bulamayınca 18 tane muhabbet kuşu çaldı

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Kırşehir'de bir kişi, komşusunun beslediği 18 tane muhabbet kuşunu çaldı. Polisler tarafından kuşlarla birlikte yakalanan zanlı, iddiaya göre polise verdiği ifadede, kendisinin alkollü olduğunu, muhabbet edecek kimse olmayınca konuşmak için kuşları çaldığını söyledi.
155 Polis İmdat Hattı'nı arayan bir vatandaş, evinde beslediği 18 muhabbet kuşunun kafesiyle birlikte çalındığını ihbar etti. Harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kuşları çalan kişinin, kuş sahibinin komşusu Ö.K. (18) olduğunu tespit etti. Harekete geçen ekipler Ö.K.'yı gözaltına aldı.

KUŞLARIN PİYASA DEĞERİ YAKLAŞIK 3 BİN TL

Gözaltına alınan şahıs, çaldığı kuşların yerini polislere gösterdi. Ekipler, şahısla birlikte tek kafes içerisine konmuş, piyasa değeri yaklaşık 3 bin TL olan muhabbet kuşlarını Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirdi.

Şahıs, polise verdiği ifadede alkollü olduğunu iddia etti. Zanlı, ayrıca, muhabbet edecek kimse bulamadığı için çareyi kuşlarda bulduğunu ve bu yüzden çaldığını anlattı. Öte yandan, Ö.K.'nın, kuşların yerini gösterdiği yerde 2 adet otomobil hoparlörü bulundu.

Polisler tarafından bulunan kuşlar sahibine teslim edilirken, hırsızlık zanlısı Ö.K.'nın ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sabah

08.02.2012

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Şubat haberi ama olsun dikaktimi çekti forumda olmadığını görence eklemekte fayda var diye düşündüm.
Kuşlar güzel :)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Artık içeride muhabbet edecek çok kişi bulur  :)

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Muhabbet edecekse 1 tane alsaymış demekki derdi çoktu hepsine tek tek anlatacakmış :D

sancos

Üyemiz
Web sitesi
www.papaganlar.com
Adı
Serdar
Soyadı
Suskun
Habercilerinde haberi şişirmelerine illet oluyorum. 18 muhabbet kuşu 100 TL den 1800 TL eder.... Tanesinin 166,666667 TL olması gerekir. Kim değer biçti acaba o kuşlara merak ettim....

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
Çalınan kuşlar arkadaşlarımızdan birisinin kümesinin kuşlarıydı çocuk yeni kurmuştu bir hevesle yavru almaya başlamıştı velakin hevesi kursağında kaldı.Allah ıslah etsin söylenecek söz yok şu an kümes haala düzene binmiş değil giden kuşların yarısından fazlası bozulmuştu geri döndüklerinde kayıplar vs olduğu için toparlayamadılar bir daha çalınan kuş sayısıda 30 küsür olarak ben biliyorum 18 değil eşli yavruya bakan yumurtada yatan temiz kuşlardı Allah hayırlısını versin umarım bundan sonraki düzenleri iyi olur ...