Muhabbet Kuslarım Hakkında

mesut89

Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
musaoğlu
arkadaslar  erkek muhabbet kusum 1 yasini geçik  yaklaşım 40 gün önce aldim dişi kusum ise ben alalı 7 ay oldu alır kende 3 aylık dediler neyse sadede gelelim erkek devamlı dişi kusun yanına gelip kurlar yapıyor ayağını kanadının ustune koyuyo ama dısı kus istemiyor ses çıkarıp kaçırıyor dişi kusum yuvalığa hiç girmiyor erkek kus devamlı onu ağız yoluyla besliyor bu neyin habercisi acaba dişi kusum kızısmadığındanmı  kaçıyor eşleşmekten yorumlarınız için şimdiden teşekkur ederim...

http://n1306.hizliresim.com/1b/l/p9jw7.jpg
http://n1306.hizliresim.com/1b/l/p9jxm.jpg
http://o1306.hizliresim.com/1b/l/p9jy6.jpg
http://n1306.hizliresim.com/1b/l/p9jz0.jpg

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
yuvalığın dışındaki kesin erkekte ötekide erkek gibi geldi bana. usalarımız bir baksın. ikiside erkek olabilir

mesut89

Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
musaoğlu
yuvalığın içindekini kaç kişiye gösterdim hepsi dişi dediler diğeri erkek dunekte olan hep eşleşmeye çalışıyor ayağını kanadının ustune koyuyor yuvalıktakı kaçıyor erkek olsa bu haraketi yaparmıki sürekli dunekteki kus yvalıtkakı kusu besliyor buna ne demelli

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Mesut MUSAOĞLU' Alıntı:
yuvalığın içindekini kaç kişiye gösterdim hepsi dişi dediler diğeri erkek dunekte olan hep eşleşmeye çalışıyor ayağını kanadının ustune koyuyor yuvalıktakı kaçıyor erkek olsa bu haraketi yaparmıki sürekli dunekteki kus yvalıtkakı kusu besliyor buna ne demelli
kardeş yüksek ihtimal yuvalıktaki kuşta erkek. Yuvanın içindeki kuşun yakından gagasının fotosunu paylasırsan daha iyi olur ama benim fikrim ikiside erkek

ataberk

Yeni Üyemiz
Adı
ataberk
Soyadı
çınar
ikisinin de erkek olduğunu düsünuyorum sana tavsiyem bilir kisiye sorman

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşların ikisi de erkek. Sizin dişi sandığınız kuşa diğer erkeğin kur yapmasının sebebi dişi bulamadığı için. Yoksa bu kuşların ikisi de erkek. Değiştirin birini. 7 ay beklemişsiniz boşuna. Keşke daha önce sorsaydınız.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Kuşların ikisi de erkek. Sizin dişi sandığınız kuşa diğer erkeğin kur yapmasının sebebi dişi bulamadığı için. Yoksa bu kuşların ikisi de erkek. Değiştirin birini. 7 ay beklemişsiniz boşuna. Keşke daha önce sorsaydınız.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
baskın olan erkek kalsın şu ayağını atmaya çalışan diğerini isterseniz geri verin isterseniz ikisine birden eş alın

mesut89

Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
musaoğlu
desenize bosa beklemişim 7 ay ya gittim muhabbet kusu uretimi yapan yere kusu gösterdim yuvalıtkaki kusa dişi dedi erkek bi eş al dediler bende gittim erkek bi eş aldım :(

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
madem ki bu işe meraklısınız ben olsam yerine alışan kuşu vermem(fazlalık değil ise) ikisinede dişi alırım.kuşların ikiside erkek.ama kuşlarını götür dişi ile anlaştığını gör hatta forumdan eşe hazır yumurtlamaya hazır dişi resimlerini gör ( sana fikir verir).ona göre al.haydi hayırlısı diyelim.

mesut89

Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
musaoğlu
anladım dostum 2 erkek yanyana durunca hiç kavga etmedıler bu zamana kadar anlamadım gitti :D

mesut89

Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
musaoğlu
az önce götürdüm 2 erkek kusuda kafaes ıcındekı dişi gibi duruyor ama erkeğe dönebılır dedi bende bi dişi kus alıcam ama alırken yetişkin oldupunu nasıl anlayaıblırım 1 kaç resim atabılırsneız sevınırim...

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Mesut MUSAOĞLU' Alıntı:
az önce götürdüm 2 erkek kusuda kafaes ıcındekı dişi gibi duruyor ama erkeğe dönebılır dedi bende bi dişi kus alıcam ama alırken yetişkin oldupunu nasıl anlayaıblırım 1 kaç resim atabılırsneız sevınırim...
KArdeş buradaki üretici arkadaşlar güvenilirdir. Onlardan almanı tavsiye ederim. TAnımadığın petshoplardan aldığın kuşlar üzebilir seni. Hangi sehirdeysen ilan ve bulursun muhakkak