Muhabbet Kuşlarım için hazırladığım Kek tarifi [ Ziya GÖKKAYA Denizli ]

blueziya

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.ziyagokkaya.com
Adı
Ziya
Soyadı
GÖKKAYA
Bayaa uğraşmıştım video çekmek için ama sanırım kimsenin bu tür bilgiye ihtiyacı kalmamış kimsecikler yorum yazmamış ilginç  :eek: :-\

Recep20

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Recep
Soyadı
Okumuş
paylaşım için teşekkürler, sadece yazıyla değilde yapılan emeğin görüntülenmesi ve bizlere daha net bir şekilde yardımcı olduğun için teşekkürler bol üretimler...

adnanaslan

Üyemiz
Adı
adnan
Soyadı
aslan
ziya kardş ellerine sağlık yanına bıde cay demlersen bende yemeye gelebılırım :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ziya usta video çekimi için baya uğraşmışsın emeğine sağlık, artık kimse "kuşlara kek nasıl yapılır" diye sormaz. Ben de her hafta 1 hafta yetecek miktarda kek yapıp, hazır aldığım mama ile yarı-yarıya karıştırıp veriyorum, kuşlar çok seviyor.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
buna benzer selahattin başkanımızın bir tarifi vardı yaptım tek hatam buzdolabına koymamam küflendi rondoda çektikten sonra dolapta muhafaza etmek lazım birde bu malzemelerle deneyeceğim video gayet güzel ve açıklayıcı teşekkürlerimizi sunar böyle güzel çalışmalarınızı bu platform altında takip edeceğiz allaha emanet olun hoşçakalın dostçakalın.. alkisd alkisd

blueziya

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.ziyagokkaya.com
Adı
Ziya
Soyadı
GÖKKAYA
Ayhan bey kekin küflenmemesi için iyice kuruması gerekiyor. ilk rondodan çektikten sonra tepsiye yayıp 1 gün daha bekletin mümkünse balkonda sonra bir defa daha çekip 1 gün daha bekletin. yani iyice kurumalı hiç nem olmamalı o zaman küflenmez. iyi üretimler işinize yaradığına sevindim

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
mama tarifini çok güzel anlatmış arkadaşımız teşekkürler....