muhabbet kuşlarımdan, zebra ispinozlarımdan yeme düşenler var

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
maşallah yavrular çok güzel, dişi zebra harikaymış  :)

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Maşallah.Allah can pekliği versin çok güzeller.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Cihan AYTAN' Alıntı:
Sagol abi evet dişi kuşum biraz farklı
oldum olası penguen zebralara hastayım, bende de bir tane var ama erkek, dişisi parçalı, 2 kuluçka yaptılar ama hala penguen yavru yok ortalarda. 3ncü kuluçkadan yavrular yuvadan uçmak üzere, bakalım inşallah bu sefer en azından birtanesi PNG olur  :) . Bu arada ileride birkaç yavru takas yapalım ustam  :)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
oldum olası penguen zebralara hastayım, bende de bir tane var ama erkek, dişisi parçalı, 2 kuluçka yaptılar ama hala penguen yavru yok ortalarda. 3ncü kuluçkadan yavrular yuvadan uçmak üzere, bakalım inşallah bu sefer en azından birtanesi PNG olur  :) . Bu arada ileride birkaç yavru takas yapalım ustam  :)
yavrular nasıl abi

takasda neymiş sen hangisini istersen senin abi

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Cihan AYTAN' Alıntı:
yavrular nasıl abi
resimlerden 3 yavru görüyorum sanki, cinsiyetleri hakkında birşey söylemek için henüz erken. Beyaz olan muhtemelen FF (floriada fancy), artı 2 tane parçalı var P (pied). Yuvadaki perçalı yavru net görünmüyor, yorum yapmak zor ama bir YB (yellw beak) olduğu kesin, YB harika bir özelliktir, yavru iken gaga beyaz olur, yetişkin olunca sarı renge döner (bu kuşu satmasan iyi olur)  :) . Diğer parçalı olan yavru harika bir kuş olacak, bunlardan bende de bol miktarda çıkıyor, kanatlarını açınca yarısı siyah, diğer yarısı beyazdır. Kanatlar kapalı iken kanat altında beyaz bir çizgi olarak belirler. Bendeki çiftlerin resimlerini siteye yüklemedim ama facede var, istersen bir göz at - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151608338583360.1073741827.532673359&type=3

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Maşallah çok güzeller. Ben galiba bunlardanda istiyorum ama eşime alıştıra alıştıra söylemem lazım :):):) Goldian fincleri daha yeni aldım Cihan Bey siz fotoğraf koymayın benim için iyi olmuyor :)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
resimlerden 3 yavru görüyorum sanki, cinsiyetleri hakkında birşey söylemek için henüz erken. Beyaz olan muhtemelen FF (floriada fancy), artı 2 tane parçalı var P (pied). Yuvadaki perçalı yavru net görünmüyor, yorum yapmak zor ama bir YB (yellw beak) olduğu kesin, YB harika bir özelliktir, yavru iken gaga beyaz olur, yetişkin olunca sarı renge döner (bu kuşu satmasan iyi olur)  :) . Diğer parçalı olan yavru harika bir kuş olacak, bunlardan bende de bol miktarda çıkıyor, kanatlarını açınca yarısı siyah, diğer yarısı beyazdır. Kanatlar kapalı iken kanat altında beyaz bir çizgi olarak belirler. Bendeki çiftlerin resimlerini siteye yüklemedim ama facede var, istersen bir göz at - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151608338583360.1073741827.532673359&type=3
Abi maşallah çok güzeller

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Maşallah çok güzeller. Ben galiba bunlardanda istiyorum ama eşime alıştıra alıştıra söylemem lazım :):):) Goldian fincleri daha yeni aldım Cihan Bey siz fotoğraf koymayın benim için iyi olmuyor :)
Mehtap hanım benimde özelliğim bu bu sevimli canlıların en sevimli hallerini paylaşmaya çalışıyorum aşılıyorum insanlara bu sevgiyi

ama tuhaftır ben reklamını yaparım sevdiririm birileri ...neyse gerisini anlayan anlar :)

Hint bülbülleri fazla maliyetli değil Mehtap hanım tavsiye ederim çok eğlenceli minik kuşlar yuva yapışları yavru beslemeleri harika izlemesi