ciancarlo
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- renkmuhabbetkusu.blogspot.com
- Adı
- Cihan
- Soyadı
- AYTAN
Sagol abi evet dişi kuşum biraz farklıGünay DÖNMEZ' Alıntı:maşallah yavrular çok güzel, dişi zebra harikaymış![]()
oldum olası penguen zebralara hastayım, bende de bir tane var ama erkek, dişisi parçalı, 2 kuluçka yaptılar ama hala penguen yavru yok ortalarda. 3ncü kuluçkadan yavrular yuvadan uçmak üzere, bakalım inşallah bu sefer en azından birtanesi PNG olurCihan AYTAN' Alıntı:Sagol abi evet dişi kuşum biraz farklı
yavrular nasıl abiGünay DÖNMEZ' Alıntı:oldum olası penguen zebralara hastayım, bende de bir tane var ama erkek, dişisi parçalı, 2 kuluçka yaptılar ama hala penguen yavru yok ortalarda. 3ncü kuluçkadan yavrular yuvadan uçmak üzere, bakalım inşallah bu sefer en azından birtanesi PNG olur. Bu arada ileride birkaç yavru takas yapalım ustam
![]()
resimlerden 3 yavru görüyorum sanki, cinsiyetleri hakkında birşey söylemek için henüz erken. Beyaz olan muhtemelen FF (floriada fancy), artı 2 tane parçalı var P (pied). Yuvadaki perçalı yavru net görünmüyor, yorum yapmak zor ama bir YB (yellw beak) olduğu kesin, YB harika bir özelliktir, yavru iken gaga beyaz olur, yetişkin olunca sarı renge döner (bu kuşu satmasan iyi olur)Cihan AYTAN' Alıntı:yavrular nasıl abi
Abi maşallah çok güzellerGünay DÖNMEZ' Alıntı:resimlerden 3 yavru görüyorum sanki, cinsiyetleri hakkında birşey söylemek için henüz erken. Beyaz olan muhtemelen FF (floriada fancy), artı 2 tane parçalı var P (pied). Yuvadaki perçalı yavru net görünmüyor, yorum yapmak zor ama bir YB (yellw beak) olduğu kesin, YB harika bir özelliktir, yavru iken gaga beyaz olur, yetişkin olunca sarı renge döner (bu kuşu satmasan iyi olur). Diğer parçalı olan yavru harika bir kuş olacak, bunlardan bende de bol miktarda çıkıyor, kanatlarını açınca yarısı siyah, diğer yarısı beyazdır. Kanatlar kapalı iken kanat altında beyaz bir çizgi olarak belirler. Bendeki çiftlerin resimlerini siteye yüklemedim ama facede var, istersen bir göz at - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151608338583360.1073741827.532673359&type=3
Bilal abi kuralım sanada bir ispinoz familyasıBilal ALKURT' Alıntı:Çok güzeller maşallah Allah nazarlardan saklasın Cihan'ım
Mehtap hanım benimde özelliğim bu bu sevimli canlıların en sevimli hallerini paylaşmaya çalışıyorum aşılıyorum insanlara bu sevgiyiMehtap YILMAZ' Alıntı:Maşallah çok güzeller. Ben galiba bunlardanda istiyorum ama eşime alıştıra alıştıra söylemem lazımGoldian fincleri daha yeni aldım Cihan Bey siz fotoğraf koymayın benim için iyi olmuyor
![]()
Ah kardeşim yerim olsa neler yapacağım bende yok işte imkan crying crying icon_wall crazyCihan AYTAN' Alıntı:Bilal abi kuralım sanada bir ispinoz familyası