muhabbet kuşlarına bağlanmak

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
çok üretici arkadaşımız onların yanında stresini artıyor.Bende bir kafeste bir çiften 8 kuş aldım. 6 erkek 2 dişi yavrular büyüyüp yuvadn çıktılar çok mutlu oldum.Onlar büyüyene kadar bir çok soru paylaştım.Şimdi hepsinin maşallahı var.İlk kuluçkadan çıkanlar bi türlü sakinleşip evcilleşmiyor ama ben öyle de seviyorum onları.2. kuluçkadaki beş erkek kuşta büyüdü anası opal babası doğadaki muhabbet kuşu renginde yavruların 3ü zeytin yeşili 2 si mavi oldu.içlerinden mavi olanlar ırsi midir nedir. diğerleri gibi agresif yine de çok tatlılar.seri üretim yapanlar için kolay satması fakat ben bi türlü satmaya kıyamıyorum :'( :'( bu da kötü bişi ev küçük bir kuş çiftliği oldu sayılır :p öyle boş odamda yok orda beslsyip daha çok üreteyim hepsini satmayı istiyordum başlarken büyüyünce ayrılması zor geldi.Nev düşüneceğimi nasıl düşüneceğimi bilemiyorum bu konuda. :( :(

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Zor bir karar, duygusal bağ kurmuşsunuz. Ben olsam yavruların hepsini satar bir üretim daha yapardım. Yenilerin gelme sevinci, eskilerin gitme üzüntüsünü bastırır böylece.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Yapılan ilk satış, gerçekten çok zor oluyor, sonra sonra alışıyor insan.. Onlar o kadar kıymetlidir ki; "Neredeyse dünya bir tarafa onlar bir tarafa, bizde onların olduğu tarafa"..

Ceylin kardeşim, keşke yerin ve imkanın olsada torunlarını bile satmasan..
    Dilerim; gidecekleri yerlerdeki imkanlar, senin onlara verebildiğin imkanlardan az olmasın..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Zor bir karar, duygusal bağ kurmuşsunuz. Ben olsam yavruların hepsini satar bir üretim daha yapardım. Yenilerin gelme sevinci, eskilerin gitme üzüntüsünü bastırır böylece.
Mehmet beye katılıyorum