Muhabbet kuşlarında sebze

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ

Muhabbet kuşları, büyük bir vitamin ve mineral kaynağı olan sebze,  kuşların sağlıklı ve enerjik olmasına yardımcı  olur.  Brokoli, karnabahar, havuç, salatalık, tüm Lahana çeşitleri, Taze Fasulye, taze Marul, taze bezelye, , tüm Biber çeşitleri, şalgam, patates ve Kabak: Güvenli sebzeler sayılabilir.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
Paylaşım için teşekkürler.ellerine sağlık hilmi abi.doğal olmayan yollardan vitamin vermektense sebze çeşitliliği  yapıp daha sağlıklı kuşlar elde edebiliriz.nasılki insanlar doktor zorda kalıp yazmadığı sürece kullanmıyorsak onlarında doğal yollarda bu eksikliklerini karşılamalarına yardımcı olmalıyız.sebzeleri sonuna kadar destekliyorum

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Eyvah ki ne eyvah...
İki gün önce kaynatıp salata kıvamında yerim diye hazırladığım, brokoli havuç haşlama suyunu ; içireyim mi? atayım mı? diye düşünürken tedirgin olup dökmüştüm...
yazık oldu....
Paylaşımınız için teşekkür ederim
Sevgiler saygılar

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Paylaşım için teşekkürler abi kimyasaldan kaçmak lazım en güzeli doğalı

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
kg 4,5 tl verip brokoli aldım,1 çiftin haricinde ağzına almamışlar.

kalan bir topağı bu gün rondodan geçirip mamaya kattım, normal yemeye başladılar

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
100 gr. çiğ (pişirilmemiş) brokolinin içerdiği besin değerleri şöyle sıralanır: 34 kalori; 2,5 gr. protein; 2,9 gr. karbonhidrat; 0,2 gr. yağ; 0 kolesterol; yüksek oranlarda lif; 76 mgr. fosfor; 100 mgr. kalsiyum; 0,8 mgr. demir; 10 mgr. sodyum; 336 mgr. potasyum; 24 mgr. magnezyum; 0,6 mgr. çinko; 0.10 mgr. B1 vitamini; 0.20 mgr. B2 vitamini; 87 mgr. C vitamini; 1.3 mgr. E vitamini ve küçümsenemeyecek oranda A vitamini kaynağı betakaroten..

brokolinin içinde yok yok vallahi
Üretimdeki muhabbet kuşunun bütün ihtiyaçları var,
Erkeğin sperm kalitesini yükseltecek fosfor magnezyum e vitamnini
Dişinin yumurta için gerekli kalsiyum potasyum demir magnezyum
Sanki muhabbet kuşu üretenler için yaratmış Rabbim