Hastanelerde bulunur labaratuarlar Bulunur ince(kılcal) tüpü adıdaSerkan SEVİŞ' Alıntı:o kullandığı ince cubuğu nerden bulabiliriz veya bir adı varmı
cok teşekkürlerUmut ERGÜN' Alıntı:Hastanelerde bulunur labaratuarlar Bulunur ince(kılcal) tüpü adıda
benim denemek istememin amacı bende elimdeyken bile elimle çiftleşip spermlerini elime bırakan erkeğim var bir çift te ingilizim var..R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Ben bir çok kez videosunu izledim. Ancak ben tavsiye etmem. Neden mi. Hayvanın üreme organına en küçük bir yanlış hareketinizle bir daha hiç üreyememesini sağlarsınız. Üreyecek kuş da üremez. Bence sabır sabır sabır.
SERKAN ; o çubukları kemeraltında 2. ve 3. beyler sokağında medikal malzeme satan yerlerden alabilirsinSerkan SEVİŞ' Alıntı:o kullandığı ince cubuğu nerden bulabiliriz veya bir adı varmı
Zaten zor bişey dedık herkezın yapabılcegı iş değil Yapanlar yapıyor ve hiçbi sıkıntısı olmuyoR.Efekan ALTUN.' Alıntı:Ben bir çok kez videosunu izledim. Ancak ben tavsiye etmem. Neden mi. Hayvanın üreme organına en küçük bir yanlış hareketinizle bir daha hiç üreyememesini sağlarsınız. Üreyecek kuş da üremez. Bence sabır sabır sabır.