muhabbet kuşlarında yapay döllenme/tohumlama

konviva

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
KONUK
Recep nuri videolar için sağol su an mobildeyim bakamıyorum en kısa zamanda bakicam inşallah..

cexsa

Yeni Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
yıldız
Aslında en iyisi kuşların çiftleşmesini beklemek ama çiftleşmeyen kuşlar için bu güzel yöntem denenebilir.Diyelim ki böle dölledik kuşu kuş ilk yumurtasını yumurtladı sonra tekrar aynı böle döllemek gerekiyo dimi kuşun her yumurtalamsından sonra tekrar dölllemek gerekiyo sanırım?

motokurye

Takipçi Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
seviş
o kullandığı ince cubuğu nerden bulabiliriz veya bir adı varmı

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ben bir çok kez videosunu izledim. Ancak ben tavsiye etmem. Neden mi. Hayvanın üreme organına en küçük bir yanlış hareketinizle bir daha hiç üreyememesini sağlarsınız. Üreyecek kuş da üremez. Bence sabır sabır sabır.

motokurye

Takipçi Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
seviş
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Ben bir çok kez videosunu izledim. Ancak ben tavsiye etmem. Neden mi. Hayvanın üreme organına en küçük bir yanlış hareketinizle bir daha hiç üreyememesini sağlarsınız. Üreyecek kuş da üremez. Bence sabır sabır sabır.
benim denemek istememin amacı bende elimdeyken bile elimle çiftleşip spermlerini elime bırakan erkeğim var bir çift te ingilizim var..
ingiliz dişiyi yumurtaya getirip ilk yumurtasını yaptırtıp gerisini erkeğe bırakmak sperm alabilme konusunda sıkıntım yok sadece sperm aldıkları cubuk lazım gerisini elimden toparlarım  C:)

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Serkan SEVİŞ' Alıntı:
o kullandığı ince cubuğu nerden bulabiliriz veya bir adı varmı
SERKAN ; o çubukları kemeraltında 2. ve 3. beyler sokağında medikal malzeme satan yerlerden alabilirsin

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Zaten zor bişey dedık herkezın yapabılcegı iş değil Yapanlar yapıyor ve hiçbi sıkıntısı olmuyo