MUHABBET KUŞLARINI KIZIŞTIRMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Katılıyorum.

Keçiboynuzu kızıştırıcı değildir. Keçiboynuzu sperm sayısını arttırır. Ölü sperm sayısını azaltır. Hareketlilik verir.
bizim de istediğimiz bu değilmi sperm sayısı artınca boş yumurta olayını çözmüş olacağız en azından .

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
CAHİT KEMANCI' Alıntı:
mehmet abi cinsel isteğide artırıyor harnup.
Bir ara fındık vardı  aganigi falan diyorlardı :), baklavaya diyorlar, keçiboynuzuna diyorlar. Reklam için söylenir kardeş. Mesir macunu. Bunların hepsi vitamin takviyesinden başka bir şey değil. Sarı renkli şeffaf E vitamin hapı yutmaktan gına gelmişti. Keçi boynuzuda aynı. Aramızda doktorlar vardır. İstekle zerre miktarı alakası yok.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
kinzavas' Alıntı:
bizim de istediğimiz bu değilmi sperm sayısı artınca boş yumurta olayını çözmüş olacağız en azından .
Öyle ama kızıştırmak ile verimlilik ayrı şeyler ;)

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]
doğrudur abi aydınlattığın için tşk.bende bi kaç sitede öle gördüm yani ne kadar doğru bilmiorum.

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
bu konularda bende muzdaripim arkadaşlar bu aralar yenibir olay peşindeyim ne olduğunu ve ismini şimdilik size açıklamak istemiyorum bugün aldım yarın 3-4 takım kuşumda deneyeceğim kuşlarımda yan etki yaparmı yapmazmı deneyerek göreceğim 10 gün içinde kuşlar kendini gösterecek şuan ne olduğunu size söylemiyorum çünkü kuşlarınız zarar görebilir bu bir nevi üretimde kuşları hızlandırmak gibi birşey
  bu arada selahattin abi hala açıklamadın ne yaptın acaba kuşlarda sölediğin şey işe yaradımı????

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
bişey yazmadığına göre işe yaramadı galiba selahattin abi?

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
bu konularda bende muzdaripim arkadaşlar bu aralar yenibir olay peşindeyim ne olduğunu ve ismini şimdilik size açıklamak istemiyorum bugün aldım yarın 3-4 takım kuşumda deneyeceğim kuşlarımda yan etki yaparmı yapmazmı deneyerek göreceğim 10 gün içinde kuşlar kendini gösterecek şuan ne olduğunu size söylemiyorum çünkü kuşlarınız zarar görebilir bu bir nevi üretimde kuşları hızlandırmak gibi birşey
Arkadaşlar ben bu yaptığım denemeleri başka bir topikte cevaplamıştım sizede söyleyeyim bir ürün denedim tutmadı vazgeçtim

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
görmemiştim selahattin abi  kusura bakma.tşk bu arada...

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Bir ara fındık vardı  aganigi falan diyorlardı :), baklavaya diyorlar, keçiboynuzuna diyorlar. Reklam için söylenir kardeş. Mesir macunu. Bunların hepsi vitamin takviyesinden başka bir şey değil. Sarı renkli şeffaf E vitamin hapı yutmaktan gına gelmişti. Keçi boynuzuda aynı. Aramızda doktorlar vardır. İstekle zerre miktarı alakası yok.
Mehmet abi hayırdır  :D

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Sadece kuşlarda olmuyor yavru ölümleri engin.
Abi kusura bakma yanlış birşey söylediysem ama ben kızıştırma için yazdıgını zannettim bende anne karnında 2,5 aylık bebegimi kaybettim  :(

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yok estağfirullah, kusur ne demek. Allahın verdiği birşey bu. Seninde başın sağ olsun. Biz 5 tane kaybettik, en büyüğü 2 aylık idi. Allahıma şükür şimdi 1 erkek evladım var. Allah bütün çocukları anne babalarına bağışlasın.

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Yok estağfirullah, kusur ne demek. Allahın verdiği birşey bu. Seninde başın sağ olsun. Biz 5 tane kaybettik, en büyüğü 2 aylık idi. Allahıma şükür şimdi 1 erkek evladım var. Allah bütün çocukları anne babalarına bağışlasın.
    Amin.
    Allah herkese sıralı ölüm nasip etsin. Veren de O, alan da O. Verirken iyi de, alırken kötü mü oluyor sanki (estağfirullah). Bize göre iyi de olsa, kötü gibi gözükse de herşeye şükretmek lazım. Unutmayalım her işte bir hayır vardır. Beterin beteri olduğunu da unutmamak lazım. Allah bize bugünlerimizi aratmasın.

EnquiRe

Üyemiz
Adı
ÖzGe
Soyadı
SUSUR
Ben mamalarına keçiboynuzu pekmezinden az da tozundan koymuştum, erkeğimin ceresinin rengi kahverengi oldu. iki kez denememde de aynı sorunu yaşadım. Bu süreçte bir çiftleşme de görmedim. Sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Sizce ben daha önce yavru vermiş olan bu çiftten yavru alabilir miyim?

djduygulu

Üyemiz
Adı
Hayri
Soyadı
SİM
Ben Sizin yazdıklarından başka yeşil nane veriyorum ve yararıda oluyor hem kızışması için
hemde yeşillik , deneyen üreticilerimiz vardır belki ben size özellikle ara sıra yeşil nane öneriyorum.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Özge SUSUR' Alıntı:
Ben mamalarına keçiboynuzu pekmezinden az da tozundan koymuştum, erkeğimin ceresinin rengi kahverengi oldu. iki kez denememde de aynı sorunu yaşadım. Bu süreçte bir çiftleşme de görmedim. Sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Sizce ben daha önce yavru vermiş olan bu çiftten yavru alabilir miyim?
  keçi boynuzu tozu vermeniz çok faydalı ama pekmezi için aynı şeyi söyleyemem. Pekmez reçel gibi gıdaların raf ömrünü uzatmak için aklınıza gelemeyecek katkı maddeleri kullanıyorlar. Bunların biz insanlarada zararı var elbetteki ama bünyemiz büyük ve kuvvetli olduğu için bu olumsuz etkiyi absorbe edebiliyor. Küçük bünyeli canlıların bunu kaldırması çok zordur.