MUHABBET KUŞU , CENNET PAPAĞANI ,SULTAN PAPAĞANI VE HİNT BÜLBÜLÜ ÜRETİM HANEM

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
yorumlarıyla katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim
yahya bey aslında asıl üretimim muhabbet üzerine ama tüm kuşları sevdiyim için diyerlerindende hobi olarak birkaç çift besliyorum dediyiniz olayı duymadım hiç bundan sonra dikkate alacagım 3 çift cennet yada sevda neyse mevcut 1 takım yumurtalı diyerlerini yeni aldım yani yeni eşe atmıştım bilgilendirmeniz içinde ayrıca teşekkür ederim

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
hasan maşallah.üretimhane değil.fabrika gibi.cennet papağanı yavrularını yarışmada görmek isterim. ;)sevda papağanı ve cennet papağanın eşleşmesinden (eşekle atın çiftleşmesinde olan katır cinsi) icon_naughtyyavrunun üremeyeceğini ve bu iki ayrı türün eşleştirilmemesi gerektiğini.ORHAN DAĞCI abimizden ANKARA yarışmasında öğrendim.kendisi veterinerdir.ORHAN DAĞCI abimizi istanbullu arkadaşlarımız çok iyi tanır.kendisi kıvrıkgagalılar hakemidir.ayrıca RAMAZAN ŞAHİN ve YAVUZ USTA abilerimizde bu konuda gerekli açıklamaları yapacaklardır.

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
hasan maşallah.üretimhane değil.fabrika gibi.cennet papağanı yavrularını yarışmada görmek isterim. ;)sevda papağanı ve cennet papağanın eşleşmesinden (eşekle atın çiftleşmesinde olan katır cinsi) icon_naughtyyavrunun üremeyeceğini ve bu iki ayrı türün eşleştirilmemesi gerektiğini.ORHAN DAĞCI abimizden ANKARA yarışmasında öğrendim.kendisi veterinerdir.ORHAN DAĞCI abimizi istanbullu arkadaşlarımız çok iyi tanır.kendisi kıvrıkgagalılar hakemidir.ayrıca RAMAZAN ŞAHİN ve YAVUZ USTA abilerimizde bu konuda gerekli açıklamaları yapacaklardır.
teşekkür ederim zeki bey inşallah

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Maşallah.Hayırlı Üretimler.. Jumbo ve Kanarya'da oldumu kadro tamamdır C:) alkisd

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
süper çok beğendim maşallah ..bol üretimler dilerim...Ellerine sağlık

fuatyoz

Üyemiz
Hasan kardeşim bu üretimhaneyi canlı gezmek nasip olur inşallah.Bende gaziosmanpaşadayım.

Bu arada sadece bu işimi yapıyorsun yoksa ugraştığın başka bir iş varmı.

Çünkü bakmak zor olsa gerek bu kadar kuşa..

Saygılarımla.

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
fuatyoz' Alıntı:
Hasan kardeşim bu üretimhaneyi canlı gezmek nasip olur inşallah.Bende gaziosmanpaşadayım.

Bu arada sadece bu işimi yapıyorsun yoksa ugraştığın başka bir iş varmı.

Çünkü bakmak zor olsa gerek bu kadar kuşa..

Saygılarımla.
başka işle ugraşıyorum tabi memurum  beklerim birgün ee gülü seven dikenine katlanır

asya

Üyemiz
Adı
Cihan
Soyadı
Ahlat
Allah nazardan saklasın kardeşim maşallah.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
maşallah çok güzel bir üretim hane ALLAH emeklerinizin karşılığını fazlasıyla almayı nasip etsin