EMRE LATÜF
Yeni Üyemiz
- Adı
- emre
- Soyadı
- emre
iyi akşamlar öncelikle bende 5.5 yaşında erkek ve 1 yaşını doldurmuş dişi muhabbet var.ikisinide ayrı kafeslerde tutuyorum ama arada abim aynı kafese koyduğu için kızıyordum.bir gün dişinin kafesini temizlemek için açtığımda 1 tane yumurta gördüm üstünde yatıyordu.bende yumurtayı ellemiyeyim dedim ısıtmak için tabandakı gazeteyi parçalamıştı.sonra yumurta sayısı 4 e çıktı.aradan neredeyse 25 gün geçti bende geçen gün yumurtaları alıp ışık tuttum ama hepsi boş çıktı.zavallı yavrusu çıkacak sanıp yukarıya hiç çıkmadı sadece erkekten yem almak için çıkıyordu.(kafesleri ayrıydı tellerdeki boşluktan veriyordu)
hangi arada çiftlemişler anlamadım bazen dişi erkeği dövmeye çalışıyor bazende yem alıyordu.
şimdi ben bu yumurtaları çöpemi atayım atmak istemedim dişi yumurtalardan birini köşeye fırlatmıştı baktığımda.
erkek çok hareketli bu arada elimi kafesin içine soktuğumda hemen üzerine atlıyor utanmasa elimle çiftleşecek o derece
hangi arada çiftlemişler anlamadım bazen dişi erkeği dövmeye çalışıyor bazende yem alıyordu.
şimdi ben bu yumurtaları çöpemi atayım atmak istemedim dişi yumurtalardan birini köşeye fırlatmıştı baktığımda.
erkek çok hareketli bu arada elimi kafesin içine soktuğumda hemen üzerine atlıyor utanmasa elimle çiftleşecek o derece