Muhabbet Kuşu Değiştirmek?

Paşaa~

Yeni Üyemiz
Adı
Berkan
Soyadı
TAŞ
Arkadaşlar PetShop'ta Muhabbet Kuşu değiştiriliyormu?Değiştiriliyorsa fiyatı ne kadar söyleyebilirmisiniz?

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
rethoplar kolay kolay değiştirmez bir üretici arkadaş veya tanıdığınız petshop varsa değiştirilir

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
bende dişi kuş vardı hasta gibiydi albinoydu.onu götürdüm başka bir petshopa 10 tl verdim üstüne güze br dişi aldım. sende götür dek abi kavga ediyolar de kuş + 10 tl ver  bayıla bayıla değiştirir.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Berkan ŞENOL
bende dişi kuş vardı hasta gibiydi albinoydu.onu götürdüm başka bir petshopa 10 tl verdim üstüne güze br dişi aldım. sende götür dek abi kavga ediyolar de kuş + 10 tl ver  bayıla bayıla değiştirir
.  icon_naughty kesınlıkle dogru neyse onu söyle üstune neyse para farkını verırımde yardımcı olacaklardım.

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
FARUK ŞANLI Bey Nasıl Yani Adama Gidip abi ben başka bir petshoptan kuş aldım hasta çıktı sana getirim güzel kuşu alayım üstüne 10 tl vereyimi deseydim. Zaten aldığım kuşu değiştirdm. kavga ettiler. yani dişi erkeği kovalyordu . kafeste erkek korkuyordu . slm .

Ömer SELÇUK

Üyemiz
ben aldığım kuşlarda bir hastalık olursa veya eş tutmazlarsa ücretsiz değiştiririm diye baştan anlaşıyorum, adam satmak için kabul ediyor sonra da sözünden dönemiyor, sende bir daha alırsan böyle yap  :-\

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
FARUK ŞANLI  zaten 10 TL para farkını verdim. yazıda gördüğünüz gibi.