bende dişi kuş vardı hasta gibiydi albinoydu.onu götürdüm başka bir petshopa 10 tl verdim üstüne güze br dişi aldım. sende götür dek abi kavga ediyolar de kuş + 10 tl ver bayıla bayıla değiştirir.
Berkan ŞENOL
bende dişi kuş vardı hasta gibiydi albinoydu.onu götürdüm başka bir petshopa 10 tl verdim üstüne güze br dişi aldım. sende götür dek abi kavga ediyolar de kuş + 10 tl ver bayıla bayıla değiştirir. icon_naughty kesınlıkle dogru neyse onu söyle üstune neyse para farkını verırımde yardımcı olacaklardım.
FARUK ŞANLI Bey Nasıl Yani Adama Gidip abi ben başka bir petshoptan kuş aldım hasta çıktı sana getirim güzel kuşu alayım üstüne 10 tl vereyimi deseydim. Zaten aldığım kuşu değiştirdm. kavga ettiler. yani dişi erkeği kovalyordu . kafeste erkek korkuyordu . slm .
ben aldığım kuşlarda bir hastalık olursa veya eş tutmazlarsa ücretsiz değiştiririm diye baştan anlaşıyorum, adam satmak için kabul ediyor sonra da sözünden dönemiyor, sende bir daha alırsan böyle yap :-\