MUHABBET KUŞU GÜZELLİK YARIŞMASI ÖN TALEP LİSTESİ

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Cihan son katılım ne zaman ona göre hafta sonu çekeceğim fotoları. Sonra kaçırmayalım :)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
-  Yarışma sadece fotoğraflardan oluşacak. herhangi bir bilgi olmayacak.  Resimde yazısız olacaktır. İsimler gizli şekilde oylama usulu  yapılacaktır.

- Forumun herhangi bir yerinde yarışma bitinceye kadar kuşunuz hakkında açıklayıcı bilgi yazılması durumunda, yönetim tarafından diskalifiye edilebilir.

- Oylama isimler kapalı şekilde yapılır.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
olurdu elbette çek ayrı bir grup demedimki veya hollanda pakistan suriye diye ayırmadımki genel bir ad olarak yerli dalı diye tasvir ettim ama herhalde mutasyonlarla ırklar halen karıştırıldıkları için anlaşılmadı ben sadece kırma kuşlara olmaz dedim  yerli dalındaki yarışmacı listemiz doldu

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Cihan AYTAN' Alıntı:
olurdu elbette çek ayrı bir grup demedimki veya hollanda pakistan suriye diye ayırmadımki genel bir ad olarak yerli dalı diye tasvir ettim ama herhalde mutasyonlarla ırklar halen karıştırıldıkları için anlaşılmadı ben sadece kırma kuşlara olmaz dedim  yerli dalındaki yarışmacı listemiz doldu
Yapma hocam ya tüh desene kaçırdık en az 3.lüğü bekliyordum çünkü güvenim tamdı kuşuma ama olsun bir sonraki yarışmaya inşallah ;D

nazım

Takipçi Üyemiz
Adı
Nazım
Soyadı
CİNOĞLU
Cihan AYTAN' Alıntı:
Arkadaşlar Yerli kategorisi tamamlanmıştır  Arkadaşlar Yerli kategorisi tamamlanmıştır

Ancak Nazım bey İngiliz kırması yazmış Uyarımızı farketmemiş olabilir OYÜZDEN  Bunu değiştirmek ister yerli dalında kırma olmayan bir kuşla yarışmak isterse 21 kişilik üye yerli dalını tamamlayabiliriz
Cihan kardeşim mesajını şimdi gördüm.Kusura bakma yanlış anlamışım.Şimdi yerli kategorisi olarak değiştirmek istiyorum.Olur değil mi?Teşekkürler.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Arkadaşlar yerli kategorisinde talep çok fazla olduğundan Nazım bey VE İstanbullu arkadaşımızın forma dikkat edememiş olmalarından dolayı 20 kişilik yarışmacı sayısını 25 e çıkartıyorum bilginize sunarım  kusrum varsa affedin .. ;)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
      ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLMAK AÇISINDAN RESİM GÖNDERİMLERİNİZİ VE YARIŞMACI OLARAK KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM  JUMBO DALINDA HALEN 11 KİŞİYİZ YERLİ DALINDA 25 KİŞİYE ÇIKARDIM ŞUAN KİŞİYİZ KASIM SON GÜNÜNE KADAR RESİM GÖNDERMEYENLER VE JUMBO DALI EN AZ 15 KİŞİYİ BULMAZ İSE YARIŞMAYI İPTAL ETMEK ZORUNDA KALABİLİRİZ ARKADAŞLAR YERLİ DALINDA YARIŞAN ARKADAŞLAR JUMBO DALLARINDADA YARIŞABİLİRİLER YAPMANIZ GEREKEN SADECE RESİM GÖNDERMEK  DEĞERLİ USTALARIMIZDA HEDİYE SPONSORU OLDULAR TEPELİ KUŞLARI OLANLAR JUMBO KUŞ SAHİPLERİ HADİ BİRAZ CAN KATALIM

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
O halde katılabiliyorum inşallah :) fotolarıda yolluyorum hemen.

İstanbullu (Mehmet Yılmaz) - Yerli

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
ERCİŞ yerle bir ama yıkılmadık bizde varız bu yarışmada cihan abim show dalında bende varım alkisd thumbsupbo

onur65

Üyemiz
Adı
Onur Can
Soyadı
Güner
Bende yerli dalında yarışmaya katılmak istiyorum Onur Can Güner

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Yerli Kapandı Jumbo Başvuruları Açık:) onur kardesim

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ARKADAŞLAR GÖNDERMİŞ OLDUĞUNUZ RESİMLER GERÇEKTEN GÜZEL RESİMLER BEN 3 TANE İSTEDİM 2 TANESİNİ YAYINLARIM DEMİŞTİM 3 TANE GÖNDERENLERİN BİR TANESİNİ SİLİYORUM KUSRUMA BAKMAYIN AMA SİZ İLLADA BU İKİSİ ÇIKSIN YARIŞMAYA DEDİĞİNİZ RESİMLERİ GÖNDEREBİLİRİSİNİZ YANİ 2 RESİM GÖNDEREBİLİRİSİNİZ  ARAMIZDA TEK RESİMDE GÖNDERENLER VAR ONLARDA HİÇ ZORLANMIYORUM VALLA KİMSENİN HAKKINI YEMEK İSTEMEM 3 RESİM GÖNDERENLERDEN BİRİNİ SİLİYORUM ARKADAŞLAR AMA 2 TANE YADA TEK RESİM GÖNDERENLERE HALİYLE DOKUNAMIYORUM  :)