MUHABBET KUŞU GÜZELLİK YARIŞMASI ÖN TALEP LİSTESİ

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Demekki kimsede jumbo kalmamış versene şu gömleği bi resim çektireyim hesabına döndü versene şu jumboyuda bi resim çektirelim olmuş nerde o güzel tosunlar arkadaşlar

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
YARIŞMAYA KATILMAK İÇİN FESHANEYİMİ BEKLİYORLAR NE.GALİBA ORDA 1.-2.-3. OLAN KUŞLARIN FOTOLARINI GÖNDERİCEKLER smileki smileki smileki smileki smileki

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
yerliyi başilat gitsin:D  olmazki böyle ikisini bi arada baslatmak biraz kötü olur önce biri sonra biri olsa daha güzel olurdu gun vercen gönderen gönderir göndermeyende canı sagolsun 3 4 kusta olsa bu yarısma yapılacak  yerlide 15 yarısmacının fotoları hazır jumboyada 1 2 gun sure ver gönderen gönderir cihan abi!!!

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar yerli dalında yarışmacı için kadromuz tamam 25 kişilik kadromuz tamamlandı bizler resimleri bekliyoruz yarışmacı olanlardan.  konunun 1. sayfasında yarışmacı listesinde yarışmak için adını yazdırmayanlar lütfen resim göndermesinler ...!

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Senin zahmetine uğraşmana karşın foto göndermeyen varsa hocam,yerinde olsam onları beklemez,ismi listede olmayıp foto gönderenleri o göndermeyenlerin yerine eklerdim haliyle göndermeyenleri çıkarmış olurdum :D  ;)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Mehmet zaten öyle yapıcam ismi olmayıpta resim gönderenleri zamanı gelipte resim göndermeyenlerin yerine yarıştırabilirim  ama az kaldı resimleri tamamladıkmı bu iş başlayacak hayırlısı ile güzel olacak çok güzel kuşlarda var aslında hepsi güzel  ;D

Hadi arkadaşlar yardımcı olun resimleri bekliyorum  ;D

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Cihad kardeşimi örnek alın o kadar sıkıntısına rahmen katıldı resminide gönderdi bu işte cihan bey emek harcıyor.Kimse özel ilgi çağrı beklemesin resmen ufak çocuk gibi peşinizden koşuyor.iyi niyetini lütfen suistimal etmeyelim.İyi niyetiyle birşeyler yapma çabasında isteyen katılır istemeyen katılmaz kimse kimseyi öldürmiycek korkmayın.Rica ediyorum biraz anlayışlı olalım.Onun veya başka hiç kimsenin bu işten çıkarı yok.Kimse kimseyi kırmadan düzenlensin ve bitsin iyi olan kazansın. Burdan böyle organizasyonu düşünen yapan Cihan Beye tekrar teşekkürler Allah razı olsun. Senin gibi üreticiler senin gibi insanları Allah çevremizden uzak etmesin. Herkeze hayırlı yarışmalar.