Muhabbet kuşu ile ilgili seminer (Video)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Aslında bu seminer muhabbet kuşlarında kategori yanlışlıklarını giderip
Yarışmacı arkadaşlarımızın diskalifiye edilmelerinin önüne geçmek için planlanmıştı !!!

sem2

SEMİNERE KATKIDA BULUNAN BAŞKANIMIZ HAKAN KARADENİZLİYE,ORHAN DAĞCIYA,SENAD GÜL KARDEŞİMİZE
VE ÇAĞRIMIZA UYUP GELEN TÜM ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
ANCAK PLANLANAN TAM ANLAMIYLA YAPILAMADI ORHAN DAĞCI ÇOK ÖZVERİLİ DAVRANDI ANCAK KONULAR DAĞILDI KATEGORİLERİMİZDE OLMAYAN TÜRLERDEN DE UZUN SÜRE BAHSEDİLDİ BAZI ARKADAŞLAR POLEMİK YARATACAK SORULAR YÖNETTİ, ZATEN SÜREMİZ KISITLI İDİ ÖYLE Kİ BEN VE ARKADAŞLARIM BANDIRMA'DAN KATILMIŞ VE BELİRLİ BİR DÖNÜŞ SÜREMİZ VARDI VE BİZİM GİBİ DIŞARIDAN KATILAN KIVRIK GAGALILAR KULUBÜ ÜYELERİ VARDI.
ASLINDA DİREKT OLARAK KATEGORİLERDEN BAHSEDİLİP, BUNLAR TEK TEK ELE ALINABİLİR BAĞLI OLDUĞUMUZ FEDERASYONUMUZUN BİZLERE AÇTIĞI 22 KATEGORİYE DAHA UZUN ZAMAN AYRILABİLİRDİ.
BEN ORHAN DAĞCI'YA ÇOK TEŞEKKÜRLERİMİ SUNMAK İSTİYORUM O ELİNDEN GELENİ YAPTI, BELKİ DE 22 KATEGORİ BİR KAÇ SAATE ZATEN SIĞAMAZDI...

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Paylaşım için teşekkürler selahattin abi. Orada olmak vardı ama kısmet değilmiş  :(

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
paylasım için teşekkürler

nurdoğan

Üyemiz
Adı
nurdoğan
Soyadı
ünlügil
Paylaşım icin teşekkürler selaattin abi
NURDOĞAN ÜNLÜGİL İZMİR
HOBİ ÜRETİCİ

mumit

Takipçi Üyemiz
Paylaşımınız için teşekkürler Selahattin abi, Seminere gelemeyen arkadaşlarımız için faydalı bir video çekimi olmuştur.

EmreAKELÜ

Üyemiz
Web sitesi
www.derinokyanusakvaryum.com
Adı
Emre
Soyadı
AKELİ
Gayet güzeldi. ama benim canımı sıkan 2 kişi vardı orda. ama benlik durum yoktu biri bayan 1 top sakallı biri. neyseki dünya küçük. yine karşılaşırız. ben çok konuşmam burdada okurum zaten. genelde icraati uygularım. bende orman kanunları geçer... biraz ayıyımdır...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Emre AKELİ' Alıntı:
Gayet güzeldi. ama benim canımı sıkan 2 kişi vardı orda. ama benlik durum yoktu biri bayan 1 top sakallı biri. neyseki dünya küçük. yine karşılaşırız. ben çok konuşmam burdada okurum zaten. genelde icraati uygularım. bende orman kanunları geçer... biraz ayıyımdır...
Estağfurullah Emre niye daha evvelden söylemedin
belim ağırıyordu sırtımı çiğnemek için bende ayı arıyordum icon_wall

E

elaziz2316

Guest
    Emeği geçenlere ve paylaşanlara teşekkürler.