Muhabbet kuşu İzmir toptan fiyatı

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
dogru söylüyorsunuz ama bazıları bunu anlamıyor güzel bir cift damızlıga verecek parayla gider ordan 3 cift kuş alırım diyor 12  13 liraya kuş alıyor sonra umdugunu bulamıyor .

yılmaz

Yeni Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
yılmaz
Yahya SAYIN' Alıntı:
Yeni üretime başlayacaklar, 10-12-14 tl ye alınan kuşlarla üretim  olmaz, olsa bile eh işte okadar olur...Lütfen onlar damızlık oluncaya kadar okadar emek vereceksiniz, emekleriniz zayi olmasın, saglam kanlarla bu işe başlayın...
allah nasıp ederse onumuzdekı ay 100 veya 150 yavru almayı dusuyorum..
kafamda belırledıgım fıyat 13 ile 18 arası. bi yavru kuşun iyi damızlık olucagını nasıl anlarız. bilen birileri olması lazım illaki yanımda.
13 tl degerındekı bı kusa degerınden cok para vermekten korkuyorum

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
13 liralık kuştan damızlık olmaz her damızlık diye alınan kuştan verim alamassın kuşun soyunu ana babasının nasıl oldugunu bilmen lazım onun icin kuşları bildik birinden alırsan sorun yaşamassın .

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
murat kabayel' Alıntı:
13 liralık kuştan damızlık olmaz her damızlık diye alınan kuştan verim alamassın kuşun soyunu ana babasının nasıl oldugunu bilmen lazım onun icin kuşları bildik birinden alırsan sorun yaşamassın .
Murat beye katılmamak mümkün deil...Murat bey de kuş pazarlarında devamlı görev alıyor sanırım.12-13-14 tl  lik kuşlara en iyi yorumu Murat bey  yapmış dahada ekleyecekleri vardır sanırım...

Mustaffa

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Yaz
sayın üretici arkadaşlar,
yanıtlarınızı okudum ,hak vermemek elde değil, ancak bizde burda en makul fiyatları belirlemeye çalışalım, bu durumlarda yerli küçük muhabbet yavrularını kaçtan satamız uygun olacaktır sizce? herkes fikrini yazarsa memnun olurum..

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
ABİLER DAHA ÖNÇE DEDİĞİM GİBİ BULGAR KUŞLARI TOPTAN 18 LİRADAN GELİYOR BİZİM KUŞUMUZ YANINDA YİRMİLİRA ÇOKMU BULUNDUĞU YERİN HAVASINA SUYUNA ALIŞMIŞ KUŞ BEN  DÜKKANDA 25 LİRADAN SATIYORUM KENDİ KUŞUMU ,MERKEZDE REKABET VAR 18 ALDIĞI BULGAR KUŞU 20 LİRAYA SATIYOR LAR

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Mustaffa' Alıntı:
sayın üretici arkadaşlar,
yanıtlarınızı okudum ,hak vermemek elde değil, ancak bizde burda en makul fiyatları belirlemeye çalışalım, bu durumlarda yerli küçük muhabbet yavrularını kaçtan satamız uygun olacaktır sizce? herkes fikrini yazarsa memnun olurum..
  Mustafa Bey, yaklaşık 6 ay öncede ortak bir fiyat belirleme yoluna gidilmesi düşünülmüştü. Kentten kente de fiyat farklılıklarının olması bunu güçleştiriyor. İstanbul ve İzmir fiyatları farklı örneğin.

ilker ertürk' Alıntı:
ABİLER DAHA ÖNÇE DEDİĞİM GİBİ BULGAR KUŞLARI TOPTAN 18 LİRADAN GELİYOR BİZİM KUŞUMUZ YANINDA YİRMİLİRA ÇOKMU BULUNDUĞU YERİN HAVASINA SUYUNA ALIŞMIŞ KUŞ BEN  DÜKKANDA 25 LİRADAN SATIYORUM KENDİ KUŞUMU ,MERKEZDE REKABET VAR 18 ALDIĞI BULGAR KUŞU 20 LİRAYA SATIYOR LAR
  Abi, Yurtdışından yahut uzak mesafeden gelmiş kuşlarda muhhakkak fire oluyor PetShoplar için (PetShoplarda bunun farkında). Kesinlikle ödün verme.

Örneğin 50 tane alsa 18TL den bunların 7 tanesi ölse;
  Kalan 43 tanesinin tane geliş fiyatı : 20.93 e yükselir..
  Kalanlarında yarısı kötü görünüşlü dür, Uğraşsın dursun "Satacağım" diyerek.