murat kabayel
Uzman Üyemiz
dogru söylüyorsunuz ama bazıları bunu anlamıyor güzel bir cift damızlıga verecek parayla gider ordan 3 cift kuş alırım diyor 12 13 liraya kuş alıyor sonra umdugunu bulamıyor .
allah nasıp ederse onumuzdekı ay 100 veya 150 yavru almayı dusuyorum..Yahya SAYIN' Alıntı:Yeni üretime başlayacaklar, 10-12-14 tl ye alınan kuşlarla üretim olmaz, olsa bile eh işte okadar olur...Lütfen onlar damızlık oluncaya kadar okadar emek vereceksiniz, emekleriniz zayi olmasın, saglam kanlarla bu işe başlayın...
Murat beye katılmamak mümkün deil...Murat bey de kuş pazarlarında devamlı görev alıyor sanırım.12-13-14 tl lik kuşlara en iyi yorumu Murat bey yapmış dahada ekleyecekleri vardır sanırım...murat kabayel' Alıntı:13 liralık kuştan damızlık olmaz her damızlık diye alınan kuştan verim alamassın kuşun soyunu ana babasının nasıl oldugunu bilmen lazım onun icin kuşları bildik birinden alırsan sorun yaşamassın .
Mustafa Bey, yaklaşık 6 ay öncede ortak bir fiyat belirleme yoluna gidilmesi düşünülmüştü. Kentten kente de fiyat farklılıklarının olması bunu güçleştiriyor. İstanbul ve İzmir fiyatları farklı örneğin.Mustaffa' Alıntı:sayın üretici arkadaşlar,
yanıtlarınızı okudum ,hak vermemek elde değil, ancak bizde burda en makul fiyatları belirlemeye çalışalım, bu durumlarda yerli küçük muhabbet yavrularını kaçtan satamız uygun olacaktır sizce? herkes fikrini yazarsa memnun olurum..
Abi, Yurtdışından yahut uzak mesafeden gelmiş kuşlarda muhhakkak fire oluyor PetShoplar için (PetShoplarda bunun farkında). Kesinlikle ödün verme.ilker ertürk' Alıntı:ABİLER DAHA ÖNÇE DEDİĞİM GİBİ BULGAR KUŞLARI TOPTAN 18 LİRADAN GELİYOR BİZİM KUŞUMUZ YANINDA YİRMİLİRA ÇOKMU BULUNDUĞU YERİN HAVASINA SUYUNA ALIŞMIŞ KUŞ BEN DÜKKANDA 25 LİRADAN SATIYORUM KENDİ KUŞUMU ,MERKEZDE REKABET VAR 18 ALDIĞI BULGAR KUŞU 20 LİRAYA SATIYOR LAR