Muhabbet Kuşu Mantar Hastalığı Tedavisi ve Belirtiler (Candiasis)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
      Phoenix gibi.. Sanıyorum buna "Yeniden Doğuş" yahut "Diriliş" desek yanlış olmaz..   
      Ekrem Bey; Sizi bir kere daha Tebrik etmek isterim. İnşAllah yavrularını da görürsünüz..

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
E vitaminli vazelin var mantar olmasa bile tedbir olarak ayda bir kullanıyorum  ;D

Kral94

Üyemiz
Adı
Selim
Soyadı
Çelebioğlu
benm kusumdada mantar oldugu söyleniyor acaba avipom merhem i ne şekilde kullanıcaz vazelin ile birlkte bi yardımcı olursanız ayaklarındada tırnaklarda uzama ve bozukluklar war tırnakları dipten kopuyo bazıları

ercanyuksel

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yüksel
sabıra en güzel örnek bu sabrın sonu selamettir arkadaşımızda sabretmiş ve karşılığını almış inşallh bol bol yavru alırsın

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
başkası olsa bulduğu yere geri koyardı resmen ölümlerden dönmüş tabi tedaviye cevap vermesi de iyi olmuş.sizin ilginiz sayesinde zamanla tamamen depresyonundanda kurtulup düzelir yumurtalar dolu olur.çaresizliğe düşmemenin kanıtı

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
bu konuyu okudum ve gerçekten çok duygulandım EKREM BEY SİZE MAAŞALLAH ALLAH SİZE SEVAPLARIN EN GÜZELİNİ VERDİ O KUŞ SİZE OKADAR ÇOK DUA ETTİKİ AHİRETTE BU KUŞ SİZE ŞEFAATÇİ OLACAK SİZE HEP DUA EDECEK SİZİ TEBRİK EDİYORUM ALLAH RAZI OLSUN

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Konu konuyu açıyor konuyu yeni gördüm tek kelimeyle harika bir sabır uğraşı tebrik ediyorum