Kuşumun burun eti üzerinde kıl diplerinde başlayan ve erken teşhis şansı yakaladığım mantar oluşumu için prednol-a pomad kullanmaya başladım. Sabah vazelin sürmüştüm akşamda Prednol-a kullandım ve bu pomad ile devam edeceğim. Kendimde çok denedim en kısa sürede iyi sonucu veren krem bu oldu her zaman.
Sebebi ise çift etkili olması; hem iyileştirici, hem mantar ve bakteri önleyici etkisi.
Resmini ve Açıklayıcı prospektüs içeriğini ekliyorum sonucu göreceğiz.
Prednol-A Krem Nedir?
İlaç Etken Maddesi:
Prednasinolon
İyodoklorhidroksikin (Kliokinol)
Prednasinolon topikal
iltihabi durumlar üzerinde etkili bir ilaçtır. Ayrıca
kaşıntı önleyici/iyileştirici ve kan damarlarını büzücü etkileri de vardır. Prednasinolon topikal vücutta iltihap, kızarıklık ve şişliğe sebep olan kimyasalların etkilerini azaltarak çalışır.
Prednasinolon topikal cilt üzerine uygulanan bir kortikosteroiddir*.
(*kortikosteroid: Böbrek üstü bezinden salgılanan hormonlar ve bunların sentetik türevlerinin herbiri.)
Kliokinol topikal ise
mantar ve bakterilere karşı savaşan bir ilaçtır. Kliokinol topikal mantarların cilt üzerinde gelişmesini engelleyerek çalışır.