Muhabbet Kuşu Mantar Hastalığı Tedavisi ve Belirtiler (Candiasis)

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Kuşumun burun eti üzerinde kıl diplerinde başlayan ve erken teşhis şansı yakaladığım mantar oluşumu için prednol-a pomad kullanmaya başladım. Sabah vazelin sürmüştüm akşamda Prednol-a kullandım ve bu pomad ile devam edeceğim. Kendimde çok denedim en kısa sürede iyi sonucu veren krem bu oldu her zaman.

Sebebi ise çift etkili olması; hem iyileştirici, hem mantar ve bakteri önleyici etkisi.

Resmini ve Açıklayıcı prospektüs içeriğini ekliyorum sonucu göreceğiz.

Prednol-A Krem Nedir?

İlaç Etken Maddesi:

Prednasinolon
İyodoklorhidroksikin (Kliokinol)

Prednasinolon topikal iltihabi durumlar üzerinde etkili bir ilaçtır. Ayrıca kaşıntı önleyici/iyileştirici ve kan damarlarını büzücü etkileri de vardır. Prednasinolon topikal vücutta iltihap, kızarıklık ve şişliğe sebep olan kimyasalların etkilerini azaltarak çalışır.

Prednasinolon topikal cilt üzerine uygulanan bir kortikosteroiddir*.

(*kortikosteroid: Böbrek üstü bezinden salgılanan hormonlar ve bunların sentetik türevlerinin herbiri.)

Kliokinol topikal ise mantar ve bakterilere karşı savaşan bir ilaçtır. Kliokinol topikal mantarların cilt üzerinde gelişmesini engelleyerek çalışır.

coyotex

Yeni Üyemiz
Adı
KORAY
Soyadı
DOĞAN
öncelikle sabrınızdan dolayı tebrik ederim Ekrem bey. benim dişi kuşumda da dün farkettim mantar başlangıcını. sabah hemen yeni kafese aldım zaten sürekli temizlediğim kafesi iyice temizledim doğru eczaneye gittim her tür mantar oluşumunda çok etkili olduğunu bildiğim oceral sprey
aldım ardından kuşçuma gittim ve resimdeki ilacı aldım.
eve gelir gelmez önce oceral ardından da deep fix uyguladım aynı tedaviyi yaklaşık bir saat önce tekrarladım. birçok yerde vazelin dendiğini okuduğum için yarın onuda alıp deneyeceğim. bakalım sonuç ne olacak?

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
bazen düşünüyorum da hayvanları sevmeyen insanları hiç sevemez diye. Kardeş emeğine sabrına ve işlediğin sevaba hayranım

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
bu kuşun hayat hikayesi beni hep etkilemişti...çok acaip, 3 yıl kadar önce başka bir derneğin forumunda bu konuyu okumuştum ve çok etkilenmiştim. Hayvan sevgisinin, azmin ve sabrın neler yapabileceğini gösteren bir hikaye. Hasta olan kuş değil...esas hasta olan bence kuşu bu hale sokan ve sonra sokağa terkeden hastalıklı zihniyettir. Nyse ki hala içinde hayvan sevgisi olan insanlar var, kuşun son hali yanında poz veren arkadaşı ile çok mutlu edici  alkisd

izzetarslan

Üyemiz
Adı
İZZET
Soyadı
ARSLAN
inanın çok duygulandım RABBİM bu yaptıklarınızını karşılıksız bırakmayacaktır. çok etkileyici

Ceyhun ÖZTÜRK

Üyemiz
Adı
Ceyhun
Soyadı
ÖZTÜRK
gerçekten helal olsun size bu emekleriniz karşılıksız kalmaz inşallah ne kadargüzel bir kuş olmuş duygulanmamak elde deil ...

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
Hala böyle insanlar var aramızda,
azim etmek, sonundada başarmak bu işte.
herşeyden öncede her ne olursa olsun bir canlıya yardım etmek.
Bunun  mükafatını mutlaka göreceksiniz. Böyle iyilikler allah katında karşılıksız kalmaz.
Allah sizden razı olsun.

Sarpkale

Yeni Üyemiz
Adı
Sarp
Soyadı
Kale
Elllerinize ve de emeğinize sağlık. Kuşun ilk ve son halini görüp de duygulanmamak elde değil.