Muhabbet kuşu üreticilerine özel Mama

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
MAMA DEDİĞİNGİBİ ABİ ÇOK GÜZEL YİYİYORLAR İÇİNDE YULAF OLMASIDA İYİDE KENEVİR BENİ BİRAZ DÜŞÜNDÜRÜYOR ÇABUK KIZIZŞTIRMASIN KUŞLARI

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
ABİ SADE OLARAK ÜRETİM YAPTIĞIM KUŞLARA VERMEDİM AMA DÜKANDAKİ SATIŞ YAPTIĞIM YAVRULARA SADE OLARAK VERDİM YİYİYORLAR

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Sevgili İlker, keneviri dert etme kuşları kızıştıracak yoğunlukta değil,ayrıca yazın sıcaklarda kaybettikleri  enerjiyi geri almaları için uygun ölçülerdedir.

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
??? ??? ???

1 haftadır çoğu arkadaşlarımızla yaptığımız telefon görüşmelerinden sonra anladımki, fiyatın makul seviyelerden daha aşağıda tutulması satılan ürünün elde kalmış yada kötü bir ürünmüş gibi algılanıyor olmasıdır.
Halbuki maliyetin üzerine % 15 esnaflıkta gayet normal bir kar oranıdır,Allah bereket versin der oturursunuz .
Fikir sahibi olmanız açısından yurt dışında üreticilerin satın almış olduğu mama fiyatları aşağıdaki gibidir bizlerde Türkiye şartlarında Euro kazanmadığımıza göre kararı siz verin....saygılar

http://www.birdsandmore.de/shop/index.php?file=includes/shoppage.inc.php&file1=Aufzuchtfutter&link=6&file2=Cede&PHPSESSID=be9edefdb84d47fc9caf88a817803e4f

http://www.birdsandmore.de/shop/index.php?file=includes/shoppage.inc.php&file1=Aufzuchtfutter&link=6&file2=Complet&PHPSESSID=be9edefdb84d47fc9caf88a817803e4f

http://www.birdsandmore.de/shop/index.php?file=includes/shoppage.inc.php&file1=Aufzuchtfutter&link=6&file2=Chemi%20Vit&PHPSESSID=be9edefdb84d47fc9caf88a817803e4f

http://www.birdsandmore.de/shop/index.php?file=includes/shoppage.inc.php&file1=Aufzuchtfutter&link=6&file2=Orlux&PHPSESSID=be9edefdb84d47fc9caf88a817803e4f

http://www.birdsandmore.de/shop/index.php?file=includes/shoppage.inc.php&file1=Aufzuchtfutter&link=6&file2=Quiko&PHPSESSID=be9edefdb84d47fc9caf88a817803e4f

http://www.birdsandmore.de/shop/index.php?file=includes/shoppage.inc.php&file1=Aufzuchtfutter&link=6&file2=Witte%20Molen&PHPSESSID=be9edefdb84d47fc9caf88a817803e4f

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Refik Bey, işlerinizin yoğunluğundan olsa gerek ki beni unuttunuz galiba.Alternatif kargolama seçenekleri konusunda beni bilgilendirecektiniz.

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Ben de sanırım bu mamadan aldım :) Geçenlerde Selahattin abimizin ziyaretinde önerdi, bizde güvendik. Şimdi iyiki güvenmişim diyorum ama :) Hayatta mama yediremediğim kuşlar bile mamaya saldırdılar :) Paketler resimlerde ki gibi değillerdi ama portakal özü yazıyor ondan anladım, sanırım bende bunu kullanıyorum.

Ama bir şey kafama takıldı. Refik abi ilk mesajında suyla karıştırıp servis edin diyordu. Selahattin abi biz yumurtayla karıştırıyoruz ? Acaba farklı mamalardan mı bahsediyoruz :)

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Sevgili Oguz ilgine teşekkürler ,su ilavesi 3-e1 4-1 mamayı nemlendirmek ve kabartmak için idealdir sadece yumurtayla istenen kıvama gelmeyecektir su katmadanda havuçla,kabakla nemlendirilebilir... Paketlere gelince Selahattin ağabeye özel tek kullanımlık halinde 1 er kiloluk paketledik elimizdede 1 kiloya uygun o metal ambalaj vardı ...saygılar

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Tamamdır refik abi anlaşılmıştır :) Elimde 1 kg lik şu anda var. Selahattin abimiz sağolsun kırmadı beni.. O bittiğinde yenisini isteriz artık.. Bu arada ben hiç suyla karıştırmadan yumurtayı rendeleyip üzerine serpiştiriyorum ve karıştırıyorum. İçine de katıcağım ilaçları ( d-ı-a-zyme, breed max- irmik, pirinç unu, bira mayası v.s. ) katıyorum. İlk mesajı yazdıktan sonra da gittim yaptım şimdi kardeşim aradı yemlikler boş bir şekilde almış :) 

Bu arada abi kendi sitemde de ( imzamda linki mevcut ) bu konuyu paylaşmak istiyorum. Almak istiyenlere vermek üzere bir telefon numarası veya mail adresini alabilirmiyim.  ::)

Birde bir soru daha Refik abi. Bu mamanın kokusu süper abi bazen mama yaparken canım istiyo oruçlu oruçlu :( Acaba diyorum iftardan sonra accık atsam mı ağzıma, denemek lazım  ;D

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Bugün itibariyle tekeli quikoda olan ve oldukça yüksek fiyatlara satılan Rusk üretimini gerçekleştirdik 1 hafta 10 gün içerisinde piyasaya vermeye başlayacağız  hemde oldukça uygun fyata bilginize sunarım...

RUSK nedir

YETİŞTİRME VE KONDİSYON YEMLERİ İÇİN İDEAL TAMAMLAYICI YEM .
Özel bir fırınlama işlemi ile buğdaydan yapılmış ek yem katkısıdır. Bu özel fırınlama işlemi ile emiş gücü son derece fazla arttırılmıştır.  Rusk mamanın nemli kalmasını devam ettirir. Diğer yumuşak yemlerle kullanıldığında tazeliği ve nemliliği devam ettirir. Diğer ek ürünlerle de kullanılmaya uygundur. (vitaminler, renk verici yemler ).

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Hayırlı Olsun Refik abi..
    Bu Ülkeye Siz gibi insanlar lazım, hemde çok lazım..

coskun 1976

Yeni Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
SAĞLAM
Hayırlı uğurlu olsun refik abi.%3Cdivclass=%22msgbox%22%3ENofilesuploaded!%3C/div%3E%3Cbr%3E%3Cbr%3E

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
refik bey hayrılı olsun başarılarınızın devamını dilerim allah daim etsin kolay gelsin.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Hayırlı olsun Refik Bey. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Bu arada satın alabileceğimiz resimlerini göreceğimiz bir sitede satış yapıyormusunuız yoksa buradan mısipariş vereceğiz?