Muhabbet kuşu üreticilerine özel Mama

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
RUSK'u daha açıklayıcı olarak anlatabilir misiniz?Mamaya katılarakdan mı kuşlara veriliyor bu ürün?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Refik bey Başarılarınızın devamını dilerim.

snmz34

Yeni Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Ekinci
abicim ben almak ısıyorum ama son kullanma tarıhı ne kadar? benım elımde 1 çift kus var sanırım 2  kg fazla gelır.1 kg alabılırmıyız ? birde
mineral block fıyatı ne kadardı ?

serdarrr

Takipçi Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
cancan
refik abi bugün bana da gönderdi  (20kg) carsamba elimde olacak denemek için sabırsızlanıyorum ömrü paket acılmadıkca 2yılmış zaten 2kg paketler olduğundan bozulmadan biter.refik abiye çok teşekkür ederim...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Refik bey başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

hicrettaylan

Üyemiz
Adı
Hicret Taylan
Soyadı
ÇAKMAKCI
Refik Türk' Alıntı:
Muhabbet kuşu üreticilerine özel üretim yüksek proteinli kuru mama

2 kilogramında Aminoasit Profili (gr/100gr)

Alanin 4.8
Arginin 2.3
Aspartik asit 10.5
Fenilalanin 3.2
Glutamik asit 18.0
Glisin 2.2
Histidin 1.7
İzolösin 6.4
Lösin 10.4
Lisin 9.2
Metiyonin 1.8
Prolin 6.3
Serin 5.2
Sistin 1.2
Tirozin 2.4
Treonin 6.4
Triptofan 2.1
Valin 5.9
Aktif karbon (ishal önleyici)ve Grit parçacıklı
Doğal E vitamini
portakal özlü
Kullanımı: 4 ölçek mamaya 1 ölçek su ilave edip 3 dakika bekleyin isteğe göre havuç yada kızartmalık kabak rendeleyip iyice karıştırıp servis edebilirsiniz.

2 kilogramlık paketlerde kilogramı 6 liradır her 2 kilogramlık paket 1 adet mineral block hediyelidir.20 kilogram ve üzeri alışverişlerde kargo bize aittir.

Ustam yaaa ne olur şunu bir online alışveriş sitesine koy kredi kartımızla alabilelim havale felan kuyruklarda bekletme bizi koyarsan haberimiz olsun bir link ver yeter.

salih07celik

Yeni Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
çelik
refik bey selamlar,

2 kg mamaların raf ömrü nekadardır çok alıp elimizde bozulmasın ve nerede muhafaza etmemiz gerekir oda sıcaklığındamı yoksa buzdolabındamı yanıtınız için şimdiden tşkederim.

salih çelik - antalya

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
salih07celik' Alıntı:
refik bey selamlar,

2 kg mamaların raf ömrü nekadardır çok alıp elimizde bozulmasın ve nerede muhafaza etmemiz gerekir oda sıcaklığındamı yoksa buzdolabındamı yanıtınız için şimdiden tşkederim.

salih çelik - antalya
+1

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
bu mama süper bişi saolsun Refik Abimiz süper bi iş yapmış

aklıma gelmişken sadece muhabbet kuşları nada vermedim ben kanaryamada veriyorum inanın o daha bi iştahlı yiyiyor :D

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Bu konu günce sanırım hala, bende yarın yada ömür gün arayıp siparişi verecem ama burada bize lazım olan 2-3 soru cevaplanmamış refik abi yogun sanırım yada görmedi.

Ek olarak ben kuş kumuda istiyorum vardır inşallah ve bu mamanın içine extra şeyler katmaya gerek varmı. Bir abimiz yazmış mesela içine d-ı-a-zyme, breed max- irmik, pirinç unu, bira mayası v koyuyorum mamanın diye. Bunları da koymanın bize bir zararı olru mu?

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Bu konu günce sanırım hala, bende yarın yada ömür gün arayıp siparişi verecem ama burada bize lazım olan 2-3 soru cevaplanmamış refik abi yogun sanırım yada görmedi.

Ek olarak ben kuş kumuda istiyorum vardır inşallah ve bu mamanın içine extra şeyler katmaya gerek varmı. Bir abimiz yazmış mesela içine d-ı-a-zyme, breed max- irmik, pirinç unu, bira mayası v koyuyorum mamanın diye. Bunları da koymanın bize bir zararı olru mu?

Mamamyı 4/1 ölçek su ile nemlendirip 3 dakika bekledikten sonra servise sunuyoruz içine nemlendirmek için yumurta ıspanak kızartmalık kabak havuç gibi maddelerlede nemlendirebiliyoruz sipariş verdiğinde Refik abimiz size gerekli açıklamayı yapacak zaten SÜPER BİR MAMA TAVSİYE EDERİM

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Ben de çok memnunum.Elde yaptığım yumurta - etimek mamaları da seviliyordu ama kaptaki mama bitmiyordu.Ne kadar koyarsam koyayım mama kabı bitiyor artık.Özellikle yavru bakımı esnasında bu mamadan verilmesi şart.

mehmet nuri

Yeni Üyemiz
Adı
MEHMET NURİ
Soyadı
YILDIZ
slm arkadaşlar yenı uye oldum kocaelınde kücük caplı üretıcıyım bu bahsı gecen mamaya nasıl ne nerden nekadara sahıp olabılırım benı bılgılendırırsenız cok sevınırım

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Refik Türk' Alıntı:
Muhabbet kuşu üreticilerine özel üretim yüksek proteinli kuru mama

2 kilogramında Aminoasit Profili (gr/100gr)

Alanin 4.8
Arginin 2.3
Aspartik asit 10.5
Fenilalanin 3.2
Glutamik asit 18.0
Glisin 2.2
Histidin 1.7
İzolösin 6.4
Lösin 10.4
Lisin 9.2
Metiyonin 1.8
Prolin 6.3
Serin 5.2
Sistin 1.2
Tirozin 2.4
Treonin 6.4
Triptofan 2.1
Valin 5.9
Aktif karbon (ishal önleyici)ve Grit parçacıklı
Doğal E vitamini
portakal özlü
Kullanımı: 4 ölçek mamaya 1 ölçek su ilave edip 3 dakika bekleyin isteğe göre havuç yada kızartmalık kabak rendeleyip iyice karıştırıp servis edebilirsiniz.

2 kilogramlık paketlerde kilogramı 6 liradır her 2 kilogramlık paket 1 adet mineral block hediyelidir.20 kilogram ve üzeri alışverişlerde kargo bize aittir.

[URL=http://www.ressim.net]
[URL=http://www.ressim.net]
[URL=http://www.ressim.net]http://www.ressim.net/l/upload/a6d2120a.jpg[/img

[/quote]

refik abi en son fiyat durumların nedir acaba ?