Muhabbet kuşu üreticilerine özel Mama

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Refik abi haftaya 10 kilo alcam ekstradan biraz da mineral blok gerek  ;)

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Refik Türk' Alıntı:
Değerli üretici arkadaşlar kuru mamamız ve yüksek proteinli 3 çeşit mamamızın kilogram fiyatı 5 liradan satışa sunulmuştur.
Kilogram başına 1 adet mineral yada iodin blok hediyelidir.
10 kilogram ve üzeri kargo tarafımızdan karşılanmaktadır.

KURU MAMA

MEYVELİ MAMA

GOLDPATEE (SARI MAMA)

RENK KUŞU BESLEYENLER İÇİN CANTAX VE BETACAROTEN DESTEKLİ MAMA

10kilogram ve üzeri siparişlere  100 gram kuş kömürü hediye ilave edilmiştir bilginize...

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Refik bey iyi günler benim mamalar bi türlü gelemedi kargoda mı problem var dediğiniz kargoyu ilk defa duydum polatlıda şubesi varmı bilmiyorum internette tarattım yok birkaç mesaj attım cevap yok ilgilenmeniz dileğiyle selamlar...

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
Aynı sorunu bende yaşadım sipariş verdim mail yolladım  cevap gelmedi.Biraz daha ilgi lütfen

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Ne yazsam şaşırdım, ilk mama istedim bir günde geldi ne para istedi nede sordu bu sefer dedim çok alayım elimde kalsın ayın 19 da havale yaptım mama istedim bugün ayın 5 i aradan 16 gün geçti, Refik Beyin samimiyetine de güveniyorum ama olan yavrulu yumurtalı kuşların mamasız kalmasına oldu...................

E

elaziz2316

Guest
halitsenocak' Alıntı:
Ucuz etin yahnisi durumu olmuş biraz galiba.
    Bence alakası yoktur. Refik beyi burada herkes tanır. Haklı bir açıklaması vardır elbette.

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
bende sipariş etmiştim ,geleli 5 gün oldu kuşlar gayet memnun.kargodan sorun olabilir

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Arkadaşlar kimseyi zan altında bırakmaya niyetimiz yok buradaki samimiyete binayen 1 hafta önce havale geçip siparişim oldu cuma kargolandı denildi bu günde bekledim kargo yok muhakkak geçerli bir sebebi vardır arkadaşın veya kargo problemlidir. Bizlerinde ona göre ona göre programı var mama yapmaya yetişemiyorum hazır mama acil lazım Refik Hocam hakkını helal et bizleri de anlayışla karşıla selamlar...

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Değerli arkadaşlar sipariş elime ulaştıktan sonra elimizde ürün varsa hemen eğr hazır değilse 3 iş günü içerisinde kargoluyorum ,kargo sırasında elimde resmi evrak olmadığı için ilerleyen dönemde ürünü takip edemiyoruz,defalarca ürünlerim kayboldu yerine tekrar tekrar yenilerini gönderdim.
Kaldıki bu alışverişler tamamıyla kar amacı güdülmeden geleceğe dönük yatırım amaçlıdır..
Elimde olmayan sebeplerden dolayı sıkıntı verdiysem yüzlerce kez özür dilerim .....
Lütfen telefonuma banka hesap nolarınızı bildiren mesajınızı bırakın ....saygılar

http://www.yeninakkargo.com/
Türkiyenin heryerinden 444 44 35

blueziya

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.ziyagokkaya.com
Adı
Ziya
Soyadı
GÖKKAYA
Refik Abi den bende 10 kg mama aldım. Kargo elime geçti mamadan da ilgidende çok memnunum. geleli 2-3 gün oldu para filan sorduğu yok refik abimin bu işi kar amaçlı yapmadığı belli oluyor.
Refik Abi Çok teşekkürler. hesap nosunu mesajla yollarsan paranı havale yapayım.

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Çok şükür bugün mamam geldi kargocuya sordum neden geç getirdin adam diyo kargo 28 de teslim edilmiş haftada bir gün doğuya arac cıkıyo ancak dedi hayırlısı biz de bundan sonra mama bitmeden 20 gün önceden sipariş veririz  smileki her şey için yine sağol Refik abi hakkını helal et. alkisd alkisd alkisd