Muhabbet kuşu üretim

Keremuzay902

Üyemiz
Adı
KEREM
Soyadı
ÇENBERCİ

Muhabbet kuşlarım 1,5 yıldır birlikteler ev sobalı o yüzden yumurta olmadığını düşünüyorum o yüzden yuvalığı çıkarttım ve şimdi gene taktım bir haftadır sürekli yuvalığa giriyorlar tıkırtılar filan dişi 2,5 erkek 7 yaşında lütfen yardım

Fatih 1001

Üyemiz
Yaşlı ama maaşallah çakı gibi, ama dişi biraz kırgın hasta gibi duruyor

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keremuzay902

Üyemiz
Adı
KEREM
Soyadı
ÇENBERCİ
Evet yaşlı ama dişiden hareketli hiç susmuyor çok oynak belki bir kaç yaş daha küçüktür en fazla ama güzel kuşlar ikiside diye düşünüyorum şimdi dişi kuşum yuvalığı taktığımdan beri hep yuvada çok duruyor artık erkek beslemeye başladı düzenli olarak dişiyi boş olsa bile dişi kızgınlığını atsın bari ne yapcam bilemem ben dişiyi elime alıp erkek kur yapıp dişi kuyrunu kaldırıyor elimde sonra erkekle eşleşiyorlar sadece bu oluyor kendileri beceremiyorlar ne yapmam gerek erkekği değiştirmek istemiyorum

Keremuzay902

Üyemiz
Adı
KEREM
Soyadı
ÇENBERCİ
Çünkü çok iyi anlaşıyorlar bir gün ayırdım ikiside hastalandı ölcekler diye korkup birleştirdim

Keremuzay902

Üyemiz
Adı
KEREM
Soyadı
ÇENBERCİ
Lütfennn biri yardım etsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keremuzay902

Üyemiz
Adı
KEREM
Soyadı
ÇENBERCİ
Fatih BİNBİR' Alıntı:
Yaşlı ama maaşallah çakı gibi, ama dişi biraz kırgın hasta gibi duruyor

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keremuzay902

Üyemiz
Adı
KEREM
Soyadı
ÇENBERCİ
Kum çok yiyor ama kalamar yemiyor yiyemiyor herhalde hiç yemedi çünkü ara sıra ben rende yapıp veriyorum

Adı
Muhammed Necib
Soyadı
Karabulut
Erkek çok yaşlıymış . Verimli bir kuluçka olmayabilir . Siz onları kendi hallerine bırakın bu yaşta yavrulamaları için zorlamanız onlar için iyi olmayabilir.

Keremuzay902

Üyemiz
Adı
KEREM
Soyadı
ÇENBERCİ
Zorlamıyorum tabikide ama dişi de erkekte istekli ama bende sanmıyorum zaten verimli olacağını yani yiyecekleride iyi veriyorum ama artık bakcaz ben para için değil zaten onlarında hakkı diye hiç değilse dişi kendi yumurtlasın boşta olsa hiç değilse ne yapalım başka bir çözüm filan olursa iyi olur değişiklik dışında kuşları

Mustafapul

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Pül
Arkadaşlar merhaba kuşlarının kizistirmak için onerebileceginiz bir vitamin veya uygulama varmı