Bence birde yere PVC yerine ince olmak $artiyla 1 - 5 cm arasi, ... Cimento veya Beton karmasi dö$erdim, incecik yani, ... onuda düzleyip hem tüm araliklari böylelike ter temiz kapatirdim !!! Kuracaginiz salma en azindan dogal, hava alir vaziyetde, ve orayi farz edelim terk edeceksiniz, kaldirip $imdiki halinde iade edebilirsiniz, ...
Yere baktiginizda sanki Betondan bir temel görüntüsü olu$ur böylelikle !

Ter temiz, ... hani buda benim $ahsi dü$üncem, tecrübelerime dayanarak oda, ... 8)
Halbuki sadece ince bir tabaka olmasina ragmen, ... hani onunda altina in$aat mu$ambasindan dö$esenizde olur, hatda dahada iyi olur

Fakat PVC sakincali vede gereksiz yere cok masrafli olur, ... :
Saydiklarimin Türkiyede tam ne isimle adlandirildigini bilmedigim icin kusurumada bakmayin artik, ... squint
Elimden geldigince ve dilimin döndügünce yaziyorum ... ve artik ho$a gidermi, veyahut hedefi tutarmi yada bo$a gidermi orasida benim elimde degil, ... 8) ... maksadim daima hayal gücünüzü kullanmanizdir her niyetlendiginiz i$inizde confusedtw
Hani olurmu olmazmi, yapabilirmiyim yapamazmiyim diye kendinizi bir sorgulamanizdir ilk etabda, ... ve arkasi zaten gelecektir niyetiniz ciddi ise

Tabi evdeki hesaplarda cogu zaman car$iya uymiyabilir, ... ve o yüzden kesenin agizini iyice acmaya bakin, ... 3 a$sagi be$ yukari olur tahminize göre zaten, ... adi üstünde zaten, ... Hobby

Fakat Hobby`lerinizde coksa bazilarindan vazgecmekte büyük yarar var, aksi halde bunun sonundada büyük zarar var Allah ( C.C. ) göstermesin, ... 8)
Neyse, ...
Iceriye girdiginizde temizliginiz yine kolay olur, fakat herkesi iceriye sokmayin, ve di$arda giyindiginiz ayakkabilarla iceriye girmeyin, ... artik terliklemi girersiniz, cizmeylemi veya ba$ka 1 cift ayakkabi ilemi orasi size kalmi$, ... ku$lari gereksiz mikroplardan korumak icin oda, ... sonucta ic güdü ve dürtüleri geregi yerdende yem arayip yiyeceklerdir, ...
Ben olsam öyle yaparim, ve emin olun, yakin olsam el bile atardim !!!
PVC gibi zehirli madde iceren dö$emelere hicte gerek yok !!!
Ve böylece cebinizde kalan parayla daha mühim malzeme, ic dö$eme, yemlikler ve suluklar alabilirsiniz, ... tabi yeminde daha kalitelisinide
Az ku$un masrafi az olur, cok ku$un ise haliyle daha cok, ...
Hani baki$ acinizi kimse bilemez, hedefnizi yine öyle, ... adi ku$ beslemek fakat oda her$eyde oldugu gibi dile kolay, ... yani e$i e$ine benzer 2 veya 4 veya 14 ku$u misal olarak biryere tikmak beslemek ise bilemiyecegim artik, ... icon_think
Dedigim gibi, yakin degilim kendi $ahsim adina, ... malesef :-\
Yoksa hedefinize göre bir$eyler yapardim, ...
Sonucta neyi nasil yapacaginizda ancak siz belirliyeceksiniz, ... ve akili herkes verir, ... :
Kararlarda besliyeceginiz ku$larda sonucta sizin, ... 8)
Kolay gelsin