Muhabbet kuşu yaşam sıcaklık aralığı?

Samet Güçlü

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
Güçlü
Merhaba arkadaşlar. 3 çiftim var. Box kafes yaptırıyorum. yazın neyse de kışın kuşlarımı terasta besleyebilir miyim? Kuşlar kaç derece sıcaklığa dayanırlar acaba?

sinanozkaya

Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
özkaya
ustalar daha iyi yardımcı olacaktır sanırım 15 derecenin altına düşmesi çok iyi değil

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
uygun sıcaklık 20-22 derece nemlilik oranıda %50-60 arası olmalıdır

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
14-15 derece altı sıkıntı verir
ancak unutmaman gereken nokta sıcaktada olsa soğuktada olsa rüzgar, esinti almamalı yoksa sonları kötü..

Samet Güçlü

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
Güçlü
Mert AYDIN' Alıntı:
14-15 derece altı sıkıntı verir
ancak unutmaman gereken nokta sıcaktada olsa soğuktada olsa rüzgar, esinti almamalı yoksa sonları kötü..
evin içinde besleyemiyorum fakat ya teras ya da çatı boşluğunda bir alan açmıştık orada besleyeceğim. kafeslerin önüne akkor lambalardan alsam acaba sıcak olur mu?  ve devamlı ışığın yanması sıkıntı oluşturur mu?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
,Işığın devamlı yanması uygun değildir güneş batımı günün uzunluğuna göre belli saatlerde kapatılmalıdır ışık ben zaman ayarlı priz kullanıyorum.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Ben Almanyada ya$iyorum, ku$larim hep di$arda, ... kümesime bakan görür, ... hep yagmur, hep soguk, hep ayaz, hep don, ... yazimiz 1 ay, ...

Eksi 30 ile 40 dereceye kadar dayanikli bunlar, ben $ahidim buna !

Kendimi son yillarda Sibiryada sanir oluyorum, ...

Yemleri kaliteli ve bol olarak önlerindeyse, kondisyonlarida direncleride bunu yansitir, ... ki$in ku$larimi yaza, yazin ise ki$a hazirliyorum ku$larimi, 12 ay di$ardalar, tabi ki$la olmazsa durulamaz ! ... Emniyeti saglamak gerek, ...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Murat GÖÇMEN' Alıntı:
Ben Almanyada ya$iyorum, ku$larim hep di$arda, ... kümesime bakan görür, ... hep yagmur, hep soguk, hep ayaz, hep don, ... yazimiz 1 ay, ...

Eksi 30 ile 40 dereceye kadar dayanikli bunlar, ben $ahidim buna !

Kendimi son yillarda Sibiryada sanir oluyorum, ...

Yemleri kaliteli ve bol olarak önlerindeyse, kondisyonlarida direncleride bunu yansitir, ... ki$in ku$larimi yaza, yazin ise ki$a hazirliyorum ku$larimi, 12 ay di$ardalar, tabi ki$la olmazsa durulamaz ! ... Emniyeti saglamak gerek, ...
kuşlarınız eksi 30-40 derecedemi kalıyorlur???

acaba kuzey kutbunda muhabbet kuşu gören oldumu ki?
o kara belgesel izledim hiç göremedim.