Samet Güçlü
Üyemiz
Merhaba arkadaşlar. 3 çiftim var. Box kafes yaptırıyorum. yazın neyse de kışın kuşlarımı terasta besleyebilir miyim? Kuşlar kaç derece sıcaklığa dayanırlar acaba?
evin içinde besleyemiyorum fakat ya teras ya da çatı boşluğunda bir alan açmıştık orada besleyeceğim. kafeslerin önüne akkor lambalardan alsam acaba sıcak olur mu? ve devamlı ışığın yanması sıkıntı oluşturur mu?Mert AYDIN' Alıntı:14-15 derece altı sıkıntı verir
ancak unutmaman gereken nokta sıcaktada olsa soğuktada olsa rüzgar, esinti almamalı yoksa sonları kötü..
katılıyorumMert AYDIN' Alıntı:14-15 derece altı sıkıntı verir
ancak unutmaman gereken nokta sıcaktada olsa soğuktada olsa rüzgar, esinti almamalı yoksa sonları kötü..
kuşlarınız eksi 30-40 derecedemi kalıyorlur???Murat GÖÇMEN' Alıntı:Ben Almanyada ya$iyorum, ku$larim hep di$arda, ... kümesime bakan görür, ... hep yagmur, hep soguk, hep ayaz, hep don, ... yazimiz 1 ay, ...
Eksi 30 ile 40 dereceye kadar dayanikli bunlar, ben $ahidim buna !
Kendimi son yillarda Sibiryada sanir oluyorum, ...
Yemleri kaliteli ve bol olarak önlerindeyse, kondisyonlarida direncleride bunu yansitir, ... ki$in ku$larimi yaza, yazin ise ki$a hazirliyorum ku$larimi, 12 ay di$ardalar, tabi ki$la olmazsa durulamaz ! ... Emniyeti saglamak gerek, ...