muhabbet kuşu yemi

0.2_lee

Üyemiz
Adı
seko
Soyadı
kara
merhaba arkadaşlar benim bir sorum olucaktı geçenlerde 1 çuval ( 25 kg ) muhabbet yemi aldım bu yemi nasıl saklıyabılırım bozulmadan tüketebilirim daha önce başıma geldi 5 kilo bir yem poşet içerisinde kurtlandı aynı şeyleri tekrar yaşmak istemiyorum

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
çuvalın içine kireç parçası koyabilirsin büyük bloklar halinde, yalnız dikkat et koymadan önce dökülebilecek parçalarını kirecin üzerinden sıyır yeme karışmasın.
Bir kabın içerisine sıvı yağ dök ve kireci karıştırıp dök pürüzsüz bir şekilde olması için daha sonrada kafana takılan yerleri bıçak ile sıyır , bu bir kahvaltılık yağ kabı vs onun gibi şeyler olabilir nemlenmeninde önüne geçebilirsin bu şekilde

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Ben normal çuval içinde depoluyorum. Hava alması lazım. İçine sirke kabı koyabilirsin. Bu kurtlanmasını önleyecektir.

0.2_lee

Üyemiz
Adı
seko
Soyadı
kara
çuvaldan kovaya benzer bir plastik bidon içerisine koydum agzınıda kapadım yanı bunun içerisine sirke kabı veya kireç koyucam  sagolun arkdaslar..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Ben plastik kaplarda muhafaza ediyorum. Ağzıda kapalı olduğundan nem alma gibi bir risk yaşamıyorum. Nem alan yemlerde daha çok kurtlanma gerçekleşiyor

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Ben normal çuval içinde depoluyorum. Hava alması lazım. İçine sirke kabı koyabilirsin. Bu kurtlanmasını önleyecektir.
Sirke bu konuda oldukça başarılı oluyor.