Muhabbet Kuşum Kapıya Sıkıştı ÇOK ACİL YARDIM LÜTFEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Mehmet UYAR.' Alıntı:
Müslüm bey dövseydiniz bari arkadaşı :)

3 aylık kuş ile 3 aylık çocuğu karıştırıyorsunuz galiba :)

Kuş yuvadan atladımı 3-4 gün sonra yavaş yavaş uçmaya da başlar. Arkadaşda bunu bilerek yapmadı tabii ki. Hatta ne kadar üzülmüş ki hemen forum bulup yazmış, yardım istemiş. Bir öneriniz varsa yardımcı olursunuz. Yoksa arkadaşın üzerine gidip daha çok üzmenize gerek yok.

geçmiş olsun

leon1986

Üyemiz
Adı
eray
Soyadı
özkılıç
öncelikle geçmiş olsun, burdaki arkadaşların neredeyse tamamı veterinere götürün demiş ama istanbul-kartal'da oturuyorum, özel veterierlerin hiçbiri kuşa bakmadığını söylüyor, geçen yıl yerde gözünden hasta olan yabani bir güvercin yavrusunu tedavi ettirmek için uğraştım ama ilgilenmiyorlar belediye veterineri de maşallah bir antibiyotik yapıyor o kadar muayene etmekten aciz, velhasıl ben bu işten birşey anlamadım kar getirmediği için böyle davranıyorlar sanırım.

eray
kartal-hobi amaçlı üretici

sidar sarıkaya

Üyemiz
Adı
sidar
Soyadı
sarıkaya
veterinere götürmeye gerek kalmamışmış.
ihmalkarlık yüzünden 2 gün sonra kuş ölür ya da hayatı boyunca uçamamaya mahkum olursa ne olucak?
biz hasta kuşa haftalarca iyileşsin diye damlalıklarla ilaç verelim,beslenmeyen yavruları ellerimizle besleyip kurtaralım millet rahatını bozmamak adına,üç kuruş para adına küçücük bir canlıyı ihmal etsin.
ilgilenmiycekseniz bir canlının sorumluluğunu almayın kardeşim.
neyse ya ben bişe demiyorum.Allah görüyor

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Sercan KORKMAZ' Alıntı:
Arkadaşlar veterinere götüremedim işim çıktı fakat maşallah kuşum kendiliğinden iyileşti.Hali normal hali gibi,küçük küçük cikliyor ve sürekli uyumuyor tek sorun kanadında sorun var,uçamıyor o kadar.Galiba biraz daha beklemeliyim uçması için. :)
Veterinere gerek kalmadı kendisi iyileşti fakat kanadı için ne yapacağım bilemiyorum.
Arkadaşım manyak mısın sen?röntgen mi çektin, ne biliyorsun iyi olduğumu,iç kanama gecirmediğini?dıikısını hiç kontrol ettin mi?vakit kaybetmeden bir veterinere götürünüz.

SALÜM

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİM
Soyadı
DENK
Mehmet UYAR.' Alıntı:
Müslüm bey dövseydiniz bari arkadaşı :)

3 aylık kuş ile 3 aylık çocuğu karıştırıyorsunuz galiba :)

Kuş yuvadan atladımı 3-4 gün sonra yavaş yavaş uçmaya da başlar. Arkadaşda bunu bilerek yapmadı tabii ki. Hatta ne kadar üzülmüş ki hemen forum bulup yazmış, yardım istemiş. Bir öneriniz varsa yardımcı olursunuz. Yoksa arkadaşın üzerine gidip daha çok üzmenize gerek yok.
thumbsupbo

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
veterinere goturun hayvana baksin parasini getirecegini soyleyin
ayrica 3 ayda bir hayvaninizin basina birseyler gelip zarar goruyorsa siz kendinizi bir gozden gecirin bakim hatalari yapiyorsunuz
gecmis olsun

qururcan

Üyemiz
Adı
Gurur
Soyadı
Can
allahım yarabbim sadece uçamıyor demiyomu birde .Kardeşim götür şu kuşu veterinere 3 kuruş dahamı önemli nasıl bir vicdandır bu ya !!!

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
30 lira veterinere vereceğime 30 liraya bir kuş alırım misali ben üzülüyorum böyle şeylere.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
El insaf arkadaş sen bir kaza geçirip yürüme yeteneğini kaybedince durumun ne olursa o kuşun durumuda o uçamaması basit birşey gibi önemsemeden diyorsun birde. Sen olsan ben iyileştim yürümesemde olurmu derdin acaba???

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Erdi ARIKAN' Alıntı:
Arkadaşım manyak mısın sen?röntgen mi çektin, ne biliyorsun iyi olduğumu,iç kanama gecirmediğini?dıikısını hiç kontrol ettin mi?vakit kaybetmeden bir veterinere götürünüz.
Bence de kanadı kırılmış olabilir ve veterinere gitmesi gerekiyor olabilir. Sitemizde kimseye ''manyak'' diyemezsiniz. Lütfen forum kurallarına uyalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...