Muhabbet Kusum Rahatsız...

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
Yeni resimler ve video eklendi.. Video 8 snlik fazlasını alamadım malesef umarım bişeyler bellidir videoda... Yorumlarınızı bekliyorum üstadlar...

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Bu video eğer yeniyse maşallah tedavi sonuç vermiş :) senin adına çok sevindim resimlerde bir problem var sanırım açılmıyorlar..

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
resimleri yeniledim hocam.. birde resimlere bakın isterseniz hocam yine aynı düşüncede misiniz..? video daha yeni çekildi eklemeden 5 6 dk önce... Ama hiç sesi falan çıkmıyo kusun anlamadım ben...

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Evet dışkıdada bir problem yoksa düzelmeye doğru gidiyor Allahın izniyle.. Sesinin çıkmaması doğal sonucta hastalığı yeni atlatıyor..

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
dıskıda sululuk yokmus hocam o kadarını sorabildim popoya yapısmada yokmus... Fakat rengi nasıl bilmiyorum.... :'( ÜStadlar dua edin nolur Allah rızası için... İnşallah düzelir bebeğim benim.. Lütfen dua edin...

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Kuş üşütmüş büyük ihtimalle, soğuktan ayakları üşüyüncede karın ağrısından keyifsizleşmiştir... Kendine gelinceye kadar, keyfi yerine gelene kadar sıcakta durabilir çok olmamak kaydıyla tabii... İyileştikten sonra fazla sıcakta durmasın ki tüye sokmasın sürekli... Vitamin takviyesi yapmayı unutmayın...

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:
Kuş üşütmüş büyük ihtimalle, soğuktan ayakları üşüyüncede karın ağrısından keyifsizleşmiştir... Kendine gelinceye kadar, keyfi yerine gelene kadar sıcakta durabilir çok olmamak kaydıyla tabii... İyileştikten sonra fazla sıcakta durmasın ki tüye sokmasın sürekli... Vitamin takviyesi yapmayı unutmayın...
vitaform takviyesi yapıyorum hocam.. Yeni ve eski resimlere ve video ya baktınız mı acaba iyileşme süreci güzel gidiyor mu sizce..? Şuan için kalorifer petegine yakın yerde duruyor.. 5 gün boyunca vitaform arkasından 2 günde vitamin takviyesi yapacagım...

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Yusuf YALÇINKAYA' Alıntı:
vitaform takviyesi yapıyorum hocam.. Yeni ve eski resimlere ve video ya baktınız mı acaba iyileşme süreci güzel gidiyor mu sizce..? Şuan için kalorifer petegine yakın yerde duruyor.. 5 gün boyunca vitaform arkasından 2 günde vitamin takviyesi yapacagım...
Yani ne kadarda baksam burdan tek anlıyabilcemiz kuşun kırgın... Yemin yanında mama takviyesi yapabilirsin extra olarak etkisi olacaktır... Dediğim gibi çokta sıcak iyi değildir... Kıvamında

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
Yani ne kadarda baksam burdan tek anlıyabilcemiz kuşun kırgın... Yemin yanında mama takviyesi yapabilirsin extra olarak etkisi olacaktır... Dediğim gibi çokta sıcak iyi değildir... Kıvamında
valla hocam özel olarak bir mama hazırlamıstı bir abim kuru olarak cam kavanozun içinde 5 6 aydır buzdolabında duruyordu fakat bana kusa vermememi söyledi.. Bende o yüzden mama vermedim.. Baya bir karısım mevcuttu o mamanın içinde.. O kadar sağlam mama yapma ihtimalim yok hiç malzeme yok elimde.. Sonuç olarak bu kırgınlık geçer değil mi hocam.. ?

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Yusuf YALÇINKAYA' Alıntı:
valla hocam özel olarak bir mama hazırlamıstı bir abim kuru olarak cam kavanozun içinde 5 6 aydır buzdolabında duruyordu fakat bana kusa vermememi söyledi.. Bende o yüzden mama vermedim.. Baya bir karısım mevcuttu o mamanın içinde.. Sonuç olarak bu kırgınlık geçer değil mi hocam.. ?
Onu kimse bilemez... Bekleyip hep birlikte göreceğiz... Anlattıkların üşüttüğünü gösteriyo, şuanda sıcak yerde, ilacıda veriliyo.... Durum buysa atlatacaktır inşallah...

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
Onu kimse bilemez... Bekleyip hep birlikte göreceğiz... Anlattıkların üşüttüğünü gösteriyo, şuanda sıcak yerde, ilacıda veriliyo.... Durum buysa atlatacaktır inşallah...
İllaki hocam da tecrübelerinize dayanarak belki bişey söylersiniz diye sordum.. Sıcacık evde nasıl üşüttü onuda çözemedim bende.. Evde küçük çocuk var ne kapı ne pencere acılıyor.. İnşallah atlatır hocam dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Yusuf o kuşu ne heveslerle alıp ne kadar değer vererek büyük bir ilgi ve alakayla bakığını çok iyi bilirim ama gel gelelim böyle durumlar başımıza gelebiliyor..resimlerdeilk gördüğümde kötü demiştim ama videoda sorun yavaş yavaş düzeliyor gibi görünüyor..İnşallah en kısa zamanda düzelecek sen dediklerimizi uygula ortmaı sıcak olsun vitamin takviyesi yap kısa sürede kendine gelecek inşallah..

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
Serkan ERKAN' Alıntı:
Yusuf o kuşu ne heveslerle alıp ne kadar değer vererek büyük bir ilgi ve alakayla bakığını çok iyi bilirim ama gel gelelim böyle durumlar başımıza gelebiliyor..resimlerdeilk gördüğümde kötü demiştim ama videoda sorun yavaş yavaş düzeliyor gibi görünüyor..İnşallah en kısa zamanda düzelecek sen dediklerimizi uygula ortmaı sıcak olsun vitamin takviyesi yap kısa sürede kendine gelecek inşallah..
valla abim bir sen birde Allah biliyor.. Gece yigenin odasına sabahtan aksama kadarda oturma odasında duruyor.. şimdi yine internetten baktım kabarıklık var yine ama çok değil.. Sesi çıkmıyor ama arsız yine elini falan ıstırıyor bizimkilerin.. İnşallah düzelir abim dualarınızı eksik etmeyin..

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
"vitaform" dediğiniz tam olarak ne ilacı? Vitamin yanılmıyorsam?
Antibiyotik muhakkak kullanmalısınız.
Ayrıca kuta düzelme görmezseniz veterinere götürün. Neler hissettiğini çok iyi biliyorum. Yukarıda bir link göndermiştim o linkte bir yazı paylaştım onu okumanı tavsiye ederim.