yusufyalçınkaya
Takipçi Üyemiz
Eniştemden video ve yeni resim istedim 1-2 saate onlarıda ekleyecegim..
Vedat ŞEN' Alıntı:Evet dışkıdada bir problem yoksa düzelmeye doğru gidiyor Allahın izniyle.. Sesinin çıkmaması doğal sonucta hastalığı yeni atlatıyor..
vitaform takviyesi yapıyorum hocam.. Yeni ve eski resimlere ve video ya baktınız mı acaba iyileşme süreci güzel gidiyor mu sizce..? Şuan için kalorifer petegine yakın yerde duruyor.. 5 gün boyunca vitaform arkasından 2 günde vitamin takviyesi yapacagım...Uğur Süleyman SARI' Alıntı:Kuş üşütmüş büyük ihtimalle, soğuktan ayakları üşüyüncede karın ağrısından keyifsizleşmiştir... Kendine gelinceye kadar, keyfi yerine gelene kadar sıcakta durabilir çok olmamak kaydıyla tabii... İyileştikten sonra fazla sıcakta durmasın ki tüye sokmasın sürekli... Vitamin takviyesi yapmayı unutmayın...
Yani ne kadarda baksam burdan tek anlıyabilcemiz kuşun kırgın... Yemin yanında mama takviyesi yapabilirsin extra olarak etkisi olacaktır... Dediğim gibi çokta sıcak iyi değildir... KıvamındaYusuf YALÇINKAYA' Alıntı:vitaform takviyesi yapıyorum hocam.. Yeni ve eski resimlere ve video ya baktınız mı acaba iyileşme süreci güzel gidiyor mu sizce..? Şuan için kalorifer petegine yakın yerde duruyor.. 5 gün boyunca vitaform arkasından 2 günde vitamin takviyesi yapacagım...
valla hocam özel olarak bir mama hazırlamıstı bir abim kuru olarak cam kavanozun içinde 5 6 aydır buzdolabında duruyordu fakat bana kusa vermememi söyledi.. Bende o yüzden mama vermedim.. Baya bir karısım mevcuttu o mamanın içinde.. O kadar sağlam mama yapma ihtimalim yok hiç malzeme yok elimde.. Sonuç olarak bu kırgınlık geçer değil mi hocam.. ?Uğur Süleyman SARI' Alıntı:Yani ne kadarda baksam burdan tek anlıyabilcemiz kuşun kırgın... Yemin yanında mama takviyesi yapabilirsin extra olarak etkisi olacaktır... Dediğim gibi çokta sıcak iyi değildir... Kıvamında
Onu kimse bilemez... Bekleyip hep birlikte göreceğiz... Anlattıkların üşüttüğünü gösteriyo, şuanda sıcak yerde, ilacıda veriliyo.... Durum buysa atlatacaktır inşallah...Yusuf YALÇINKAYA' Alıntı:valla hocam özel olarak bir mama hazırlamıstı bir abim kuru olarak cam kavanozun içinde 5 6 aydır buzdolabında duruyordu fakat bana kusa vermememi söyledi.. Bende o yüzden mama vermedim.. Baya bir karısım mevcuttu o mamanın içinde.. Sonuç olarak bu kırgınlık geçer değil mi hocam.. ?
İllaki hocam da tecrübelerinize dayanarak belki bişey söylersiniz diye sordum.. Sıcacık evde nasıl üşüttü onuda çözemedim bende.. Evde küçük çocuk var ne kapı ne pencere acılıyor.. İnşallah atlatır hocam dualarınızı eksik etmeyin lütfen...Uğur Süleyman SARI' Alıntı:Onu kimse bilemez... Bekleyip hep birlikte göreceğiz... Anlattıkların üşüttüğünü gösteriyo, şuanda sıcak yerde, ilacıda veriliyo.... Durum buysa atlatacaktır inşallah...
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:Yani ne kadarda baksam burdan tek anlıyabilcemiz kuşun kırgın... Yemin yanında mama takviyesi yapabilirsin extra olarak etkisi olacaktır... Dediğim gibi çokta sıcak iyi değildir... Kıvamında
valla abim bir sen birde Allah biliyor.. Gece yigenin odasına sabahtan aksama kadarda oturma odasında duruyor.. şimdi yine internetten baktım kabarıklık var yine ama çok değil.. Sesi çıkmıyor ama arsız yine elini falan ıstırıyor bizimkilerin.. İnşallah düzelir abim dualarınızı eksik etmeyin..Serkan ERKAN' Alıntı:Yusuf o kuşu ne heveslerle alıp ne kadar değer vererek büyük bir ilgi ve alakayla bakığını çok iyi bilirim ama gel gelelim böyle durumlar başımıza gelebiliyor..resimlerdeilk gördüğümde kötü demiştim ama videoda sorun yavaş yavaş düzeliyor gibi görünüyor..İnşallah en kısa zamanda düzelecek sen dediklerimizi uygula ortmaı sıcak olsun vitamin takviyesi yap kısa sürede kendine gelecek inşallah..