Muhabbet Kusum Rahatsız...

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
Samet HORASAN' Alıntı:
"vitaform" dediğiniz tam olarak ne ilacı? Vitamin yanılmıyorsam?
Antibiyotik muhakkak kullanmalısınız.
Ayrıca kuta düzelme görmezseniz veterinere götürün. Neler hissettiğini çok iyi biliyorum. Yukarıda bir link göndermiştim o linkte bir yazı paylaştım onu okumanı tavsiye ederim.
vitaform antibiyotik +8 vitamin hocam.. Adam gibi kuştan anlayan bir veteriner yok hocam bizim orada.. O linki okudum ilacın ismini bilsem direk ondan alıcaktım ama..

Vedat hocam dün gece baktım iyi gibiydi bugun yine internet üzerinden görüntülü bakacagım kusa.. Aksamda yeni resimler ekleyecegim inşallah..

gkyksr

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökay
Soyadı
Küser
Yusuf YALÇINKAYA' Alıntı:
vitaform antibiyotik +8 vitamin hocam.. Adam gibi kuştan anlayan bir veteriner yok hocam bizim orada.. O linki okudum ilacın ismini bilsem direk ondan alıcaktım ama..

Vedat hocam dün gece baktım iyi gibiydi bugun yine internet üzerinden görüntülü bakacagım kusa.. Aksamda yeni resimler ekleyecegim inşallah..
Hocam öncelikle geçmş olsun önceki mesajınızda 5 gün kullanacağınız söylemişşiniz 5 gün yeterli değil en az 1 hafta kullanın aksi taktirde verdiğiniz anitibiyotik kuşu daha kötü olmasını sağlar 1 haftadan önce bırakmayın saten kutusundada öyle yazar tekrar geçmiş olsun.......

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
teşekkür ederim hocam.. Neden daha kötü yapıyor 7 gunden az kullanırsak antıbıyotıgı :s saglam bir üretici 5 gün vitaform 2 gün vitamin takviyesi yapmamı söyledi.. Diger bir saglam üretici ise 3 gün vitaform 3 gün vitamin takviyesi yapmamı söyledi... Yani ikisininkide birbirine yakın fakat neden 2 gün az kullanınca kusun daha kotu olmasını saglıyor anlayamadım :S Teşekkürler..

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Veteriner bana 5 gün kullan demişti. Bir yerde okuduğuma göre de 5 günden fazla kullanırsan kuş antibiyotiğe karşı bağışıklık kazanıyormuş... Kuşun son durumu nedir bizleri de haberdar et..

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
  Vitaform antibiyotik içerikli olduğu için aşırı kullanımda vucut bağışıklık kazanmakta.. Sebebi ise Antibiyotik ilaçların içeriği diğer mikroplara karşı savaşan mikro organizmalar olduğu için sonraki hastalıklarda bu mucadelelerde eksik kalırlar.. Ayrıca vitaform vitamin komplekside içermektedir..

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
sabah internetten baktım sesi çıkmıyor hala.. Tünekten tellere falan atlıyor ara ara iyi gibi.. Aksam sordum 6 gibi hafif ötüşler yapmıs ama fazla değil.. 1 Saate falan yeni resimler ekleyecegim.. İnternetten tekrar görüntülü bakacagım nasıl...