muhabbet kuşum sladırgan oldu.?

DUMANLI

Üyemiz
Adı
ferhat
Soyadı
Gargılı
arkadaşlar benim erkek kuş şu son zamanlarda cok saldırgan oldu dişi resmen öldürecek giibi her zayıf anında hemen gagasıyla ya vuryr yada yakalıyor dişi cok fena sesler cıkarıyr hatta kafesin içine elimi götürdüğümde bile benim elime bile vuruyor ben bu konuyu tam olarak anlıyamadım bide size danışayım dedim bu konu hakkındaki düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi senin yeşil olan erkek diğeri dişi biliyorsun değil mi eğer mavi saldırıyorsa biraz ayırın sonra tekrar tekrar deneyin. Dişinin ceresi mavilikler olduğu için sizi yanıltmış olabilir

DUMANLI

Üyemiz
Adı
ferhat
Soyadı
Gargılı
yok mavi gayet sessiz hiç bi tepki verdiğinide görmedim genellikle erkek saldırgn..kafn içine elmi koyuyorum benm elime bile saldırıyr bı son 1 haftadr böyle önceden böyle bişi yoktu...

ben dişiyi ayrmayı düşünüyorm 2-3 hafta bi sorun olurmu

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
sizin olmadığınız görmediğiniz bi zamanda kuşları korkutmuş olabilirler.
kuşunuz savunma mekanizmasını kullanıyor.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi kuşları biraz ayır sakinleşsinler hem biraz kızışırlar 1-2 hafta sonra birleştirin. Deneyin eğer olmazsa eşini beğenmemiş olabilirler. Ama size de saldırdığına göre stres yapmışlar biraz ayırın

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
abi kuşları biraz ayır sakinleşsinler hem biraz kızışırlar 1-2 hafta sonra birleştirin. Deneyin eğer olmazsa eşini beğenmemiş olabilirler. Ama size de saldırdığına göre stres yapmışlar biraz ayırın

DUMANLI

Üyemiz
Adı
ferhat
Soyadı
Gargılı
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
aynen bende öyle yapmayı düşnüyorum inşlh olumlu bir ayırma olur... pray

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
+1Erkek biraz küçük

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
kuşları biraz ayır sakinleşsinler hem biraz kızışırlar 1-2 hafta sonra birleştirin. Deneyin eğer olmazsa eşini beğenmemiş olabilirler. Ama size de saldırdığına göre stres yapmışlar biraz ayırın