Muhabbet kuşumda değişik dışkı

bulut29

Yeni Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
Bulut
Merhabalar,7-8 aylık erkek bir kuşum var.sürekli uyuyor ve tüyleri kabarık eskisi gibi konuşup ötmüyor
ve göğüs kemiği sivri pet shopa götürdüm kuruma dedi .
Bide yem yedikten sonra kusma hareketi var (agizindan yem vs bisey çıkarmıyor)
Ve dışkısında "siyah nokta nokta" şeyler var(son 2aydir) normalde yoktu Sizce dışkısı neden böyle eskisi gibi kıvrık da değil
Genelde katı yapıyor resimdeki gibi
Yardım ederseniz sevinirim..

Ekli dosyalar

bulut29

Yeni Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
Bulut
Merhabalar,7-8 aylık erkek bir kuşum var.sürekli uyuyor ve tüyleri kabarık eskisi gibi konuşup ötmüyor
ve göğüs kemiği sivri pet shopa götürdüm kuruma dedi .
Bide yem yedikten sonra kusma hareketi var (agizindan yem vs bisey çıkarmıyor)
Ve dışkısında "siyah nokta nokta" şeyler var(son 2aydir) normalde yoktu Sizce dışkısı neden böyle eskisi gibi kıvrık da değil
Genelde katı yapıyor resimdeki gibi
Yardım ederseniz sevinirim..
,

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Selamlar,
Zolax iç mantar tedavisi uygulayınız. Zolax X mg. (her bir kapsül X mg etken madde içerir) 100 mg/1 lt suya kapsülün içini boşaltın ve iyice suda çözdükten sonra servis edin. 1 gün var 1 gün yok toplam 10 gün süren 5 uygulama olacak.
ardından 3 gün probiyotik verin.

Notu okuyunuz lütfen;

Not:
- Hastalıklar için birinci yapılması gereken VETERİNERE gitmektir.
- Burada yer alan bilgiler sadece yorumlardan oluşmaktadır ve sizlerden gelen fotograf ve bilgilere istinaden verilmektedir.
- Antibiyotik önerilerinde unutulmaması gereken şey kafes içerisinde yer alan tüm ek destekleyicileri çıkararak uygulama yapmanız önerilir.
- Antibiyotiklerin bir çoğu mineral bloklar, sübye kemiği gibi, grit gibi mineral içerikleri ile etkileşerek etken özelliklerini kaybedilir.
- Doğru yorum için mutlaka temiz ve görünür resim ya da video yüklemeniz önerilir.
- Yer alan bilgiler sadece tavsiye niteliğinde verilmektedir.
- Bir tedavi uygulanırken başka bir tedaviyi ek olarak uygulamak her iki tedaviyi de geçersiz kılabilir.