Muhabbet kuşumun konusması için? cins ve cinsiyet ne olmalı?

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
Herkese selamlar ve iyi günler arkadaslar muhabbet kusunun konusması ıcın

1)cinsi(misal; cek, jumbo vb.)
2)cinsiyeti
3)yaşı

ne olmalıdır? yardım eden arkadaslara cok cok tesekkurler..

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ SAĞLAM DAMAR VE SENİN ZEVKİNLE ALAKALI ÇOK İLGİLENİR GÜZEL BAKARSAN HEPSİ OLUR BÜLBÜL AMA TEK BAKACAKSIN  YUVADAN YENİ ATLAMIŞ VE 2 EL SEN TUTACAKSIN YAVRUYU SANA EN YAKIN ÜRETİCİLERDEN ALABİLİRSİN SLM

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ SAĞLAM DAMAR VE SENİN ZEVKİNLE ALAKALI ÇOK İLGİLENİR GÜZEL BAKARSAN HEPSİ OLUR BÜLBÜL AMA TEK BAKACAKSIN  YUVADAN YENİ ATLAMIŞ VE 2 EL SEN TUTACAKSIN YAVRUYU SANA EN YAKIN ÜRETİCİLERDEN ALABİLİRSİN SLM
sağlam damar ne demek abi bide 2 el sen tutacaksın derken ne demek istedın biraz acemıyımde bu konularda sacma bişe sorduysam affola :)

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Yuvadan yeni atlamış 1 aylık erkek al yeterlidir. Cinsi önemli değil. Görünüşü büyük heybetli kuş istiyorsan jumbo alırsın. Sıradan kuş yeterli olur diyorsan yerli alırsın.

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
birazcık cins olmasını istiyorum arkadaslar yanı bakıldıgında piyasada sık bulunanlardan olsun taraftarı değilim. bide pet shop tan almak yerıne uretıcıden almak daha mantıklıdır değil mi arkadaslar? en azından erkek diyip dişi vermezler elınde bulunan zayıf kusu vermezler. yorum yapanlara tesekkurler..

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
Petshoptan alacaksan kendin bilerek bakarak alacaksın yoksa petshopçulara pek güven olmuyor dediğin gibi.Tabi hepside öyle değildir ama.

Konuşması içinde cinsi önemli değil ilgilenirsen konuşturursun her cinsi.
Benimki yerli 1 yaşında aldım 4 kelime öğrettik 5 ayda falan ve yanında da eşi var.Eşi olmasa 8-9 olurdu kelime sayısı belki ama yalnız kalmasına kıyamadık.

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
doğru hepsı öyle olmuyor ama üreticiden almak en mantıklısı bence  cins önemlı degıl dıyorsunda cins olarakda bi faktör olmalı bence hollanda ve cekoslovak cok fazla kelıme ögrenıyormus.

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Salih Özdemir var forumda, Bursa da kendisi. Ondan kuş almanı tavsiye ederim.

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
kişisel ıletı yolladıma ama msj yollamak nasıl oluyor bu sıtede bılmıyorum yardım edermısınz?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Kemal AKBULUT' Alıntı:
kemal abim güzel açıklamış..

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
Emin ARSLAN' Alıntı:
sağlam damar ne demek abi bide 2 el sen tutacaksın derken ne demek istedın biraz acemıyımde bu konularda sacma bişe sorduysam affola :)

sorumun cevabını alamadım hala yardım edermısınz? ;)

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
her yavru yuvadan atlasın erkek kuşla  çok ilgilenin konuşun kesin konuşur 3 4 ay süre bilir ama bazı yavrular vardır zekidir aşırı anlaşılıyor üretici 100 yavru alsa illa haylaz yaramaz elden korkmayan hatta ele atlayıp parmaklarla oyun oynayan illa vardır işte o tip kuşlar 1 2 ay için de de rahat konuşuyor ve kelime haznesi çok oluyor öyle kuş bulmak da zor tabi :D

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
yorumları okudumda neden kimse o kuşun yalnız kalmasına ses çıkarmıyor anlamıyorum yazık günahtır arkadaşlar bırakalım bu KONUŞMA gereksizliğini kuş alacaksan 2 tane alacaksın arkadaşım  yok ben gece gündüz onunla ilğilenirim bir an olsun yanımdan ayırmam işim buna müsait dersen ona bir şey diyemem kaliteli istiyorsun piyasada pek bulunmayan 3. sınıf kişilerin kuşlarına benzemesin benimki farklı olsun diyorsan para bende diyorsan  alacaksın show jumbo 150-200 tl herkesede havanı basacaksın olay anlaşılmıştır...

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Eğer amacın konuşturmak ise erkekde dişide konuşuyor fakat ince nokta da ayrım erkek kuşların kelime ezberleme kapasitesi dişiden 2-3 kat daha fazla ve daha erken konuşuyorlar.Benim dişim sadece osman diyor.
Ayhan bey çok güzel bir vurgu yapmış , aynısını ben yaşadım , ilk kuşumu 1 aylık erkek aldım 2-3 kelime zor öğrettim.6-7 aylık olunca hayvan cılgına döndü çünki kızışmış oldu artık
acıdık ona gittim petshopdan dişi aldım ama oda içraatcı olmadı kuş  telef oldu gitti.Sebep
alınan dişinin yaşını bilmediğim için ya küçük geldi yada yaşı büyüktü.

Sana tavsiyem ;

Kesinlikle kuşunu bildiğin sana yakın olan üreticiden al  1 aylık yaramaz erkek olsun ( bazı petshoplar kendiside üretiyor )
1 yaşına kadar tek bak kafese ayna sahte kuş falan koyma - bu zaman zarfında konuştur , hayvan kızışınca tanıtık üreticine git
kuşuda götür anlaştıkları dişi kuşuda  al kuşunda mutlu olsun sende mutlu ol.
İnan bana yavru almak konuşturmakdan daha zevkli.
(Benim erkek dişiye cilve yaparken canım benim - cici kuş diyip duruyor- dişimde osman osman diyor )

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
Metin CANSEVER' Alıntı:
Eğer amacın konuşturmak ise erkekde dişide konuşuyor fakat ince nokta da ayrım erkek kuşların kelime ezberleme kapasitesi dişiden 2-3 kat daha fazla ve daha erken konuşuyorlar.Benim dişim sadece osman diyor.
Ayhan bey çok güzel bir vurgu yapmış , aynısını ben yaşadım , ilk kuşumu 1 aylık erkek aldım 2-3 kelime zor öğrettim.6-7 aylık olunca hayvan cılgına döndü çünki kızışmış oldu artık
acıdık ona gittim petshopdan dişi aldım ama oda içraatcı olmadı kuş  telef oldu gitti.Sebep
alınan dişinin yaşını bilmediğim için ya küçük geldi yada yaşı büyüktü.

Sana tavsiyem ;

Kesinlikle kuşunu bildiğin sana yakın olan üreticiden al  1 aylık yaramaz erkek olsun ( bazı petshoplar kendiside üretiyor )
1 yaşına kadar tek bak kafese ayna sahte kuş falan koyma - bu zaman zarfında konuştur , hayvan kızışınca tanıtık üreticine git
kuşuda götür anlaştıkları dişi kuşuda  al kuşunda mutlu olsun sende mutlu ol.
İnan bana yavru almak konuşturmakdan daha zevkli.
(Benim erkek dişiye cilve yaparken canım benim - cici kuş diyip duruyor- dişimde osman osman diyor )
anladım abi ozaman cinsi önemli değil diyorsun yanı ?