Bu konu sabitlenmiş yeni konu açma gereği görmedim.Şu an elimde damızlık dişi bir ingiliz var.Bu kuşu bir türlü iyi edemedim.Bulunduğum yerde veteriner falan anlamıyor bu işlerden o yüzden teşhis yok.Bu kuş çok özensiz bakıldı bu güne kadar.Ben aldıktan sonra bir straks verdim 2 gün hiç oralı olmadı.Mikostatin veriyorum 12-13 gündür.Öyle kusma çok yok eskisi kadar fakat belli yine hafiften çıkartıp çıkartıp tekrar yutuyor.Fakat kusma panik anlarında daha çok oluyor.Hiç kustuklarını fırlatmadı bugüne kadar.Bu sabah bir kalktım erimiş kuş.Dışkısı su gibi.İshale önlem aldım yem yeme var hafiften.Uyuklamıyor sürekli ama kabarma var tabi.Göğsü jilet olmamış zayıfladığı için ele geliyor biraz.Eşini de hiç ayırmadım bu güne kadar.Kuşun kilosu 3 gün önce taş gibiydi.Ama hep böyle bir sebep bekliyor hasta olmak için.Diğer takımlarımda hiç bir sorun yok ama ilk eve getirdiğimde de (5 hafta önce)aynısı olmuştu.Yukarıda yazıldığı gibi Nidazol da mevcut elimde.kullanıldığında sonuç alan varsa nasıl kullanıldığını yada varsa tecrübe edip net bir yardımda bulanabilecek anlatabilir mi?( Lütfen gerçekten anlayan yazabilir mi sirke,kum falan diyor kimisi zor tutuyorum valla kendimi ) Teşekkür ederim...