MÜJDE !!!

Caner TOPCU

Takipçi Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
TOPCU
Merhaba saygıdeğer abilerim ve kardeşlerim ,

27.02.2011 Tarihinde üzücü bi haberle 9 senelik emeğimin bitiş haberim gelmişti . Ve sensiz adi insanlar kümesimi patlamıştı.Dün Cihan KOÇAK isimli bi abimiz bi arkadaşının yeni jumbo kuşlar getirdiğini söylemişti . Onun üstüne benim adımı vermeden bi arkadaşımla ziyaretine gelmek istiyoruz diye telefon ettik. Tabi diyerek bizi kabul etti . Gittiğim şok içerisinde kaldım . Kümeste tamamen benim kuşlarım bir tek çift bile bu sensiz insana ait olmayan kuşlar vardı. Çiftlerimden 4 çift satmış eksik bir biçimde hepsini alıp gereken ilgi ve alakamı şahsa gösterip.Sattıgı kuşlarımın parasını alarak kendisi dün akşam Karakola teslim ettim. Bugün kendisiyle ilgili karar çıkacak 4 gözle bu kararı bekliyorum . Kötü günlerimde yanımda olup beni hiç yalnız bırakmayan ve tek tek arayıp halimi soran abi ve kardeşlerime teşekkür ederim .

Yeniden aranızdayım .

Lütfen dikkatli olunuz : Ahmet CİHANGİR

Saygılarımla ..

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
vay kardeşim gözün aydın vallahi senden daha fazla ben sevindim allahım haram yemegen insanı her zaman kollar gözetir bak hepsini alnının teriyle kazandıgın parayla aldıgın her halinden belli  allahım gönlünü ferah eylesin

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Gözün aydın Caner çok sevindim

E

elaziz2316

Guest
    Süperrr.

İnanın kendi başıma gelmiş gibi sevindim. İnşallah Allah tekrarını yaşatmaz. Ama bu işi yapanı burada belirtirseniz iyi olur. Çünkü gün gelir bizlerden birisine de kuş satmaya kalkışırsa en azından karşımızdakinin ne mal olduğunu bilerek hareket ederiz. Tekrar tekrar geçmiş olsun.

Hak yerini bulur
Hak yerini bulur. Haksızlık er veya geç ortaya çıkar, bunun da hesabı kuşkusuz sorulur Suçlunun cezalandırılması, hakkıyla hakkının verilmesi bu dünyada veya öbür dünyada mutlaka gerçekleşir

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Senin adına sevindim inşallah birdaha tekrarlanmasına müsade etmessin

o çakal için çıkacak karar inşallah çok çok fazla bir ceza çıkar diyorum ama bildiğim kadarıyla kanatlı hayvan hırzılığının suçu yok burada güvercinleri çalınan arkadaşlardan biliyorum mahkemeye gidip o adilerin salıverilmesini anlatıyorlardı inşallah kanunlar değişmiştir.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
gözünüz aydın helal para döner gelir derler işte ispatı...

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Kardeşim çok mutlu oldum.İnan bugün karşılaştığım en mutlu haber.Rabbim doğrunun yanındadır.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
ömer adam' Alıntı:
gözünüz aydın helal para döner gelir derler işte ispatı...
Kesinlikle. Gözün aydın, senin adına çok sevindim. İnşallah kimsenin başına gelmez.

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
çok güzel bi haber umarım cezalarını alır insanlıktan nasibini almamış bu insanlar allah beterinden korusun bi daha göstermesin sonucunu merakla bekliyoruz paylaşırsan seviniriz

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
Gözün aydın, senin adına çok sevindim. İnşallah kimsenin başına gelmez.

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
Gözün aydın kendi kuşlarım çalınıpta bulunmuş gibi sevindim. Sen kuşlarım çalındı ilanı verdiğinde bi an kendi kuşlarımın çalındığını düşündüm, çok kötü bişey Allah kimsenin başına vermesin.