MÜJDE !!!

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
Gözün aydın insallah birdaha olmaz aslın da bütün üreticilerin dikkat etmesi lazım ş..... iş başında :-[

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ER  YADA GEÇ HAK YERİNİ BULUR..GÖZÜN AYDIN KARDEŞİM...KEŞKE RESİMLERİNİDE PAYLAŞSAYDIN ADİ HERİFLERİN  TEKRARDAN GÖZÜN AYDIN KARDEŞİM...

:D :D YUPPİİİİİİİ :D :D 

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Canerim senin adına çok sevindim abicim,gözümüz aydın olsun.Fakat lütfen dellenipte iradene yenik düşme koçum,akıllıol abicim sen bize lazımsın.

karaganda

Takipçi Üyemiz
Adı
Kazım
Soyadı
aslan
super çok sevindim  ;) hırsızlık cezalarını arttırmaları lazım  :mad:

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Hayırlı olsun  gözün aydın. Allah birdaha yaşatmasın. Gözünü dört aç şikayet ettiğin insandan zarar gelmesin. Biliyorsunuz kanunlar bu durumda biraz aciz kalıyor. Aman kardeşim dikkatli ol!!!

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Caner TOPCU' Alıntı:
Merhaba saygıdeğer abilerim ve kardeşlerim ,

27.02.2011 Tarihinde üzücü bi haberle 9 senelik emeğimin bitiş haberim gelmişti . Ve sensiz adi insanlar kümesimi patlamıştı.Dün Cihan KOÇAK isimli bi abimiz bi arkadaşının yeni jumbo kuşlar getirdiğini söylemişti . Onun üstüne benim adımı vermeden bi arkadaşımla ziyaretine gelmek istiyoruz diye telefon ettik. Tabi diyerek bizi kabul etti . Gittiğim şok içerisinde kaldım . Kümeste tamamen benim kuşlarım bir tek çift bile bu sensiz insana ait olmayan kuşlar vardı. Çiftlerimden 4 çift satmış eksik bir biçimde hepsini alıp gereken ilgi ve alakamı şahsa gösterip.Sattıgı kuşlarımın parasını alarak kendisi dün akşam Karakola teslim ettim. Bugün kendisiyle ilgili karar çıkacak 4 gözle bu kararı bekliyorum . Kötü günlerimde yanımda olup beni hiç yalnız bırakmayan ve tek tek arayıp halimi soran abi ve kardeşlerime teşekkür ederim .

Yeniden aranızdayım .

Lütfen dikkatli olunuz : Ahmet CİHANGİR

Saygılarımla ..
CANER KARDEŞ BİLİYORSUNUZKİ BEN VE BİZİM BU SİTEDEKİ ARKADAŞLAR BOZUK KUŞ VE HIRSIZLIK OLAYLARINA KARŞI ÇOK RAHATSIZLARDIR.
İLERDE ÜRETİCİ ARKADAŞLARIMIZIN BAŞINA GELMEMESİ İÇİN BU TOPİKTE YAZDIĞIN KARAKOL TUTANAĞININ RESMİNİ ÇEKİP BURDA YAYINLAYABİLİRMİSİN

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
CANER KARDEŞ BİLİYORSUNUZKİ BEN VE BİZİM BU SİTEDEKİ ARKADAŞLAR BOZUK KUŞ VE HIRSIZLIK OLAYLARINA KARŞI ÇOK RAHATSIZLARDIR.
İLERDE ÜRETİCİ ARKADAŞLARIMIZIN BAŞINA GELMEMESİ İÇİN BU TOPİKTE YAZDIĞIN KARAKOL TUTANAĞININ RESMİNİ ÇEKİP BURDA YAYINLAYABİLİRMİSİN
aynen katılıyorum

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
hocam gözün aydın. çok sevindiğimi bilmeni isterim. muhakkak bu sitedeki herkes ilk yazıyı okuyan herkeskendisini senin yerine koymuştur.  :'( ben çok üzüldüm. okadar emeğe mi yoksa masrafa mı yanarsın diye. Birşeyi merak ettim cevap verebilirsen sevinirim. Bu işi yapan kişiyi tanıyor musun? Tanıdık bir çevremi yani? Değilse senin orayı nasıl nereden bulmuş? Bunu paylaşırsan tecrübe olacağı için bizleride bu konuda tecrübe sahibi yapmış olursun.

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
gözünüz aydın bir daha böyle durumlarla karşılaşmazsınız İnşaallah

Caner TOPCU

Takipçi Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
TOPCU
Bunu yapan kişiyi daha önce görmemiştim bile benim orayı nasıl buldugundan en ufak bir fikrim bile yok . Ama yakın çevremin arkadaşlarından olma ihtimali yüksek. Selahattin abi tabi bunu yayınlarım Ankarada yollar açılır kar altından kurtuldugumda . Yalnız sanki ben şunu sezdim biraz yalan sölüyormuşum yada bu sitede birilerini kandırmışım gibi . ? :) Kuşlarım çalındığında en ufak şekilde kimseden ne yardım istedim ne yardım aldım bunuda bilgilerinize sunarım . Yapan arkadaşta serbest bırakılmış yollar kapalı oldugunda şuanda karakolada gidemiyorum . Ama böyle bi yanıt aldıktan sonra sizden çok üzüldüm .

Saygılarımla

Güzel paylaşımlar .

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Gözünüz aydın.Yalnız bu adam nasıl salıverilir...

mehmet nuri

Yeni Üyemiz
Adı
MEHMET NURİ
Soyadı
YILDIZ
gözünüz aydın cok sevındım inşaallah tekrarlanmaz..kimsenınde başına gelmez ve umarım caydırıcı bır ceza verırılerde bıdaha kımsenın malına emegıne göz dıkmez....

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Caner TOPCU' Alıntı:
Bunu yapan kişiyi daha önce görmemiştim bile benim orayı nasıl buldugundan en ufak bir fikrim bile yok . Ama yakın çevremin arkadaşlarından olma ihtimali yüksek. Selahattin abi tabi bunu yayınlarım Ankarada yollar açılır kar altından kurtuldugumda . Yalnız sanki ben şunu sezdim biraz yalan sölüyormuşum yada bu sitede birilerini kandırmışım gibi . ? :) Kuşlarım çalındığında en ufak şekilde kimseden ne yardım istedim ne yardım aldım bunuda bilgilerinize sunarım . Yapan arkadaşta serbest bırakılmış yollar kapalı oldugunda şuanda karakolada gidemiyorum . Ama böyle bi yanıt aldıktan sonra sizden çok üzüldüm .

Saygılarımla

Güzel paylaşımlar .
CANER SENİN HAKKINDA ANLATTIKLARINLA İLGİLİ HİÇ BİR ARKADAŞIMIZ SENİN DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ YAZMAMIŞ  ???
NİYE RAHATSIZ OLDUN ANLAMADIM :eek:
EĞER BENİM TUTANAK RESMİNİ SİTEYE KOY DEDİĞİMDEN RAHATSIZ OLDUĞUNU SÖYLÜYORSAN O BAŞKA  :(

BEN SİTEYİ YÖNETEN TEK KİŞİ OLDUĞUM İÇİN BUNU SÖYLEMEYE HAKKIM VAR SANIYORUM

E

elaziz2316

Guest
    Bunda rahatsız olacak, ya da yanlış anlaşılabilecek bir konu yok. Burası paylaşım sitesi olduğuna göre muhabbet kuşu ile ilgili olan herşeyi burada paylaşmakta sakınca yok. İnşallah kimsenin başına gelmez bu tür olay. Ama başına gelen arkadaşımız olursa da hareket tarzını, süreci ve bu tür tutanaklara ne gibi bilgilerin yazdırılacağını da bilmesinde fayda var diye düşünüyorum.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Caner sanırım biraz alınganlık yapmışsın.Yorumlarda seni suçlayıcı veya zan altında bırakacak hiç bir ifade yok.Böyle gereksiz alınganlıklarla biribirimize darılıp kırılmayalım.Şu hoşgörü ve dostluk ortamı zarar görmeden devam etsin.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
arkadaşım önce gecmiş olsun sonra gözün aydın diyelim kuşlarına kavuşmuşsun .ama şunu unutmayın kanunlarda kanatlı hayvan hırsızlıgı diye bir şey yok ve cezasıda yok onun icin kuşlarınıza sahip olun hırsızın başını belaya sokmayın  ;D o yüzden kümesinize bilmediginiz kişileri sokmayın muhafazalı yerlerde yetiştirin .kuşların kimlikleri olmadıgı icin hırsız inkar bile edebilir bir şey ispat edemeyiz yada kendimize düşman kazanmış oluruz o yüzden elimizden geldiginden fazla bir şekilde kuşlarınızı korumalıyız .benim kümesimde koruma olarak amerikan spaydır köpegi var adı ozi ben ve ailemden başka kimse kümese yanaşamaz :) inşallah hic birimizin başına böyle bir şey gelmez.tekrar gecmiş olsun kardeşim.

Caner TOPCU

Takipçi Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
TOPCU
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
CANER SENİN HAKKINDA ANLATTIKLARINLA İLGİLİ HİÇ BİR ARKADAŞIMIZ SENİN DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ YAZMAMIŞ  ???
NİYE RAHATSIZ OLDUN ANLAMADIM :eek:
EĞER BENİM TUTANAK RESMİNİ SİTEYE KOY DEDİĞİMDEN RAHATSIZ OLDUĞUNU SÖYLÜYORSAN O BAŞKA  :(

BEN SİTEYİ YÖNETEN TEK KİŞİ OLDUĞUM İÇİN BUNU SÖYLEMEYE HAKKIM VAR SANIYORUM

[/quote

Kusura bakma Selahattin abicim saygım sonsuz. Biliyorsun ki bende gerginim biraz ve tutanak falan konulsun denilince yalnış anladım biraz kusura bakma .