CANER KARDEŞ BİLİYORSUNUZKİ BEN VE BİZİM BU SİTEDEKİ ARKADAŞLAR BOZUK KUŞ VE HIRSIZLIK OLAYLARINA KARŞI ÇOK RAHATSIZLARDIR.Caner TOPCU' Alıntı:Merhaba saygıdeğer abilerim ve kardeşlerim ,
27.02.2011 Tarihinde üzücü bi haberle 9 senelik emeğimin bitiş haberim gelmişti . Ve sensiz adi insanlar kümesimi patlamıştı.Dün Cihan KOÇAK isimli bi abimiz bi arkadaşının yeni jumbo kuşlar getirdiğini söylemişti . Onun üstüne benim adımı vermeden bi arkadaşımla ziyaretine gelmek istiyoruz diye telefon ettik. Tabi diyerek bizi kabul etti . Gittiğim şok içerisinde kaldım . Kümeste tamamen benim kuşlarım bir tek çift bile bu sensiz insana ait olmayan kuşlar vardı. Çiftlerimden 4 çift satmış eksik bir biçimde hepsini alıp gereken ilgi ve alakamı şahsa gösterip.Sattıgı kuşlarımın parasını alarak kendisi dün akşam Karakola teslim ettim. Bugün kendisiyle ilgili karar çıkacak 4 gözle bu kararı bekliyorum . Kötü günlerimde yanımda olup beni hiç yalnız bırakmayan ve tek tek arayıp halimi soran abi ve kardeşlerime teşekkür ederim .
Yeniden aranızdayım .
Lütfen dikkatli olunuz : Ahmet CİHANGİR
Saygılarımla ..
aynen katılıyorumSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:CANER KARDEŞ BİLİYORSUNUZKİ BEN VE BİZİM BU SİTEDEKİ ARKADAŞLAR BOZUK KUŞ VE HIRSIZLIK OLAYLARINA KARŞI ÇOK RAHATSIZLARDIR.
İLERDE ÜRETİCİ ARKADAŞLARIMIZIN BAŞINA GELMEMESİ İÇİN BU TOPİKTE YAZDIĞIN KARAKOL TUTANAĞININ RESMİNİ ÇEKİP BURDA YAYINLAYABİLİRMİSİN
CANER SENİN HAKKINDA ANLATTIKLARINLA İLGİLİ HİÇ BİR ARKADAŞIMIZ SENİN DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ YAZMAMIŞ ???Caner TOPCU' Alıntı:Bunu yapan kişiyi daha önce görmemiştim bile benim orayı nasıl buldugundan en ufak bir fikrim bile yok . Ama yakın çevremin arkadaşlarından olma ihtimali yüksek. Selahattin abi tabi bunu yayınlarım Ankarada yollar açılır kar altından kurtuldugumda . Yalnız sanki ben şunu sezdim biraz yalan sölüyormuşum yada bu sitede birilerini kandırmışım gibi . ?Kuşlarım çalındığında en ufak şekilde kimseden ne yardım istedim ne yardım aldım bunuda bilgilerinize sunarım . Yapan arkadaşta serbest bırakılmış yollar kapalı oldugunda şuanda karakolada gidemiyorum . Ama böyle bi yanıt aldıktan sonra sizden çok üzüldüm .
Saygılarımla
Güzel paylaşımlar .
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:CANER SENİN HAKKINDA ANLATTIKLARINLA İLGİLİ HİÇ BİR ARKADAŞIMIZ SENİN DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ YAZMAMIŞ ???
NİYE RAHATSIZ OLDUN ANLAMADIM![]()
EĞER BENİM TUTANAK RESMİNİ SİTEYE KOY DEDİĞİMDEN RAHATSIZ OLDUĞUNU SÖYLÜYORSAN O BAŞKA
BEN SİTEYİ YÖNETEN TEK KİŞİ OLDUĞUM İÇİN BUNU SÖYLEMEYE HAKKIM VAR SANIYORUM
[/quote
Kusura bakma Selahattin abicim saygım sonsuz. Biliyorsun ki bende gerginim biraz ve tutanak falan konulsun denilince yalnış anladım biraz kusura bakma .