Mutlu Ertuğrul Abime Çok Teşekkür Ederim 25 Takım Kuş Aldım

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
hayırlı uğurlu olsun timuçin abi. allah utandırmasın.

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim  allah hepinizin gönlüne göre versin

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Rabbim dostluğunuzu daim etsin tüyleri kadar yavru almanız dileğiyle

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
tekrar tekrar o güzel sözcükleriniz için çok tşk ederim  bu arada üretimhanemi hazırlamaya devam ediyorum kuşlarım salmada biraz gerginler ama az kaldı dua edin allahım yaptığımız işte bizleri utandırmasın

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Timuçin ULUER' Alıntı:
tekrar tekrar o güzel sözcükleriniz için çok tşk ederim  bu arada üretimhanemi hazırlamaya devam ediyorum kuşlarım salmada biraz gerginler ama az kaldı dua edin allahım yaptığımız işte bizleri utandırmasın
Çiftleri yavaş yavaş belirle ki.Gözlerin hazırlığı bittiğin de hızlı biçimde kuşlar rahata ulaşsın kardeşim.....

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
TIMUCIN allah utandırmasın allah bol yavrular saglıklı yavrular versın

ustaların hosgorusune sıgınarak okudugum kadarıyla kucuk bır yorumda bulunmak ıstıyorum

kafama ufak bır nokta takıldı
25 takım çalışan ve 20 tanede 3 4 aylık yavrulardan aldık
dıyorsun takımları ayırmadıgını dusunuyorum sadece 20 tane yavruyu salmaya koydugunu ve aralarından 10 tane cıftlerı ayırdıgını anlıyorum eger boyle anladıysam 3*4 aylık aldıgını soyledıgın yavrulardan 10 gune kadar yumurta gormek gıbı bır duyguya kendını pek alıstırmaman lazım uzulebılırsın aralarında ıstısnalar olacaktır belkı ancak genel olarak 10 gune yumurta bekleme