senfoniork22
Uzman Üyemiz
maşallah hayırlı üretimler
+1Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:maşallah hayırlı üretimler
Sezgin ANIL' Alıntı:Erkan Maşallah söylüyordunda bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim mekan kuşlar salmalar ekipmanlar hepsi süper olmuş yakında tatlımızı alır geliriz artık. Allah emeklerinin karşılığını kat kat verir inşallah Tebrik ediyorum
Canan NUMAN' Alıntı:Ben petşhopa gitsem seç deseler herhalde bu kuşları ayırır alırdım. Tam benim istediğim renkler var özellikle son fotodaki Jumbolar nefismiş.
Albino ve lutino edinememe rağmen çok beğendiğim renklerdir. Ancak o bölümde albino ve lutinodan başka renk tutmuyorsunuz sanırım. İngo grubu birbirine vurulmaz diye duymuştum. Bir zararı veya yavrularda küçülme, ölüm, gibi bir duruma rastladınızmı?
Ayrıca zamanında ben bu gül göğüslü muhabbet kuşu dediğiniz kuşlardan görmüştüm. Ancak çok uzun süredir hiç görmüyordum. Adınıda öğrendiğim iyi oldu ama acaba besleyen bakımından anlayan biri olarak bu kuşlar ile ilgili izleniminiz nedir. İleride bir çift edinmek istesek üretimi zor kuşlarmı tavsiye edermisiniz. Bakımları nasıl acaba? Sizde kaç çift var bu güzellerden acaba?
Çok güzel 10 numara bir alan ve kullanım için eşyalar yapmışsınız tebrik ederim. Darısı benim gibi alanı ve böyle damızlıkları olmayanların başına. Hayırlı üretimler.
MAAŞALLAH
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:41 kere maşallah hepsi tertemiz ve pırıl pırıl
Durdu ACAR' Alıntı:Güzel üretimhane elinize sağlık. Gül rengi muhabbet kuşlarınız çok hoşuma gitti. thumbsupbo
Murat ÖZYÜREK' Alıntı:maşaallah...ALLAH nazardan korusun...herşeyiyle mükemmel bir üretimhane...tebrikler...ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmasın...
Kemal AKBULUT' Alıntı:MAAŞALLAH KARDE MERAKLISIN MAAŞALLAH KUŞLARINDA 10 NUMARA YEMLIK BENIM YAPTIĞIM VAR SITEDE KOPYALAYABILIRSIN TUNEKLERIN MDF SINI YUVALIKTAN VER TELLE ARADA BOŞLUK OLMASIN KAPILARIN ÇOK FAZLA BUYUK İÇLERINI BOLEREK DAR KAPIYA IHTIYAÇ DUYACAKSIN YUVALIKLARIN TERLEME YAPACAKTIR BOL HAVALANDIRMA OÇ ALT ALTA TERCIH ETMIŞSIN AYNI HIZADA SOL DUVARA MONTE ETSEYDIN DAHA RAHAT OLURDU TELLERIN KULLANIŞLI OLMAYACAĞINI ANLADIĞINDA ZATEN DEĞİŞTIRECEKSIN SLM
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:maşallah hayırlı üretimler
Sinan ÇELİKEL' Alıntı:Salma düzeniniz gerçekten çok hoşuma gitti, özellikle akıllı yemlik düzeneğine bayıldım, maşaAllah, hayırlı üretimler
Mehmet DEMİR.....' Alıntı:Gül Karınlı Muhabbet kuşunu ilk defa görüyom hayran kaldım abi Maşallah...
Mustafa KÖKSOY' Alıntı:Salmalarınız ve kuşlarınız çok güzel sağlıklı üretimler, cenab-ı mevlam nazarlardan saklasın.