Nacizane Hobihanemden Kareler

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Salma düzeniniz gerçekten çok hoşuma gitti, özellikle akıllı yemlik düzeneğine bayıldım, maşaAllah, hayırlı üretimler

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Salmalarınız ve kuşlarınız çok güzel sağlıklı üretimler, cenab-ı mevlam nazarlardan saklasın.

VyS

Takipçi Üyemiz
Adı
Veysel
Soyadı
Delen
Gul Karınlı muhabbet kuşlarının sankı ben 7 8  yıl once gordum gbı hıssedıyorum. o zamanlarda sankı o  kuşlar çok yaygın gıbıydı cunku gordugumde ılk defa gordugum bı kuş gbı hıssetmedım sankı onceden gordum gbı hıssettım.Abılerım daha ıyı bılır onceden bu kuşlardan war mıydı yanı yaygın mıydı yoksa bana mı ole gelıyor

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Maşallah pırıl pırıl bir üretimhane ve kuşlar, Allah nazardan saklasın

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Sezgin ANIL' Alıntı:
Erkan Maşallah söylüyordunda bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim mekan kuşlar salmalar ekipmanlar hepsi süper olmuş yakında tatlımızı alır geliriz artık. Allah emeklerinin karşılığını kat kat verir inşallah Tebrik ediyorum

Sayende kardeşim, gerek kuşlarını benden esirgememen gerekse bilgi deryanı bana açman beni yeterince şevklendirdi bana kalan sadece şekle sokmaktı başarının asıl sebebi sensin aslında dediğim gibi benim ki sadece şekle sokmaktı. Herzaman beklerim geç bile kaldın. Amin inşallah...:)

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Canan NUMAN' Alıntı:
Ben petşhopa  gitsem seç deseler herhalde bu kuşları ayırır alırdım. Tam benim istediğim renkler var özellikle son fotodaki Jumbolar nefismiş.

Albino ve lutino edinememe rağmen çok beğendiğim renklerdir. Ancak o bölümde albino ve lutinodan başka renk tutmuyorsunuz sanırım. İngo grubu birbirine vurulmaz diye duymuştum. Bir zararı veya yavrularda küçülme, ölüm, gibi bir duruma rastladınızmı?

Ayrıca zamanında ben bu gül göğüslü muhabbet kuşu dediğiniz kuşlardan görmüştüm. Ancak çok uzun süredir hiç görmüyordum. Adınıda öğrendiğim iyi oldu ama acaba besleyen bakımından anlayan biri olarak bu kuşlar ile ilgili izleniminiz nedir. İleride bir çift edinmek istesek üretimi zor kuşlarmı tavsiye edermisiniz. Bakımları nasıl acaba? Sizde kaç çift var bu güzellerden acaba?

Çok güzel 10 numara bir alan ve kullanım için eşyalar yapmışsınız tebrik ederim. Darısı benim gibi alanı ve böyle damızlıkları olmayanların başına. Hayırlı üretimler.

MAAŞALLAH

Beğeniniz için teşekkürler Canan Hanım. Beğendiğiniz takımın yavruları kısmetse Mayıs ayının 10 gibi yuvadan atlamaya başlayacaklar ayrıca yavrularını yayınlayacağım. İnşallah babasının vasfında parçalı renklerde olurlar.  scared

Lutino Ve Albinolara daha yavrular ve daha bir edinimim olmadı. Ben doğru eşleştirme ( Akraba Eşleşmesi ) ile olmayacağını düşünüyorum ve bu sebeptende farklı kümeslerden edinim yaptım. Ve saf ari bir kan oluşturmak niyetindeyim umarım bir terslikle karşılaşmam.  :-\

Gül göğüslüler oldukça sakin kana sahipler ve ev içi ( sesten kaynaklanan rahatsızlık bakımından ) bakıma oldukça uygunlar. Bende 3 çift var, bakım ve üretimleri muhabbetten farksız diyebilirim.

Zaman içinde dahada geliştirmeyi düşünmekteyim ancak bu haliyle bana dar gelmeye başladı aslında. Umarım ilrrleyen zamanda daha da geniş bir mekan ve aslında hayellerimdeki seviyeye ulaşabilirim... :D

Amin İnşallah...

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Murat ÖZYÜREK' Alıntı:
maşaallah...ALLAH nazardan korusun...herşeyiyle mükemmel bir üretimhane...tebrikler...ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmasın...

Amin Murat hocam beğendiğinize sevindim... :)

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
MAAŞALLAH KARDE MERAKLISIN MAAŞALLAH KUŞLARINDA 10 NUMARA YEMLIK BENIM YAPTIĞIM VAR SITEDE KOPYALAYABILIRSIN TUNEKLERIN MDF SINI YUVALIKTAN VER TELLE ARADA BOŞLUK OLMASIN KAPILARIN ÇOK FAZLA BUYUK İÇLERINI BOLEREK DAR KAPIYA IHTIYAÇ DUYACAKSIN YUVALIKLARIN TERLEME YAPACAKTIR BOL HAVALANDIRMA OÇ ALT ALTA TERCIH ETMIŞSIN AYNI HIZADA SOL DUVARA MONTE ETSEYDIN DAHA RAHAT OLURDU TELLERIN KULLANIŞLI OLMAYACAĞINI ANLADIĞINDA ZATEN DEĞİŞTIRECEKSIN SLM

Teşekkürler Kemal Hocam. Beğendiğinize Sevindim. Bahsettiğiniz Yemliği aradım Ama Bulamadım Link Verirseniz Sevinirim. MDF Mevzuunu Tam Olarak Anlayamadım Çizim İle anlatabilirseniz Sevinirim. Yuvalıklarda Gereğince Havalandırma Deliği Açıldı Ve Gerekli Nem Ve İklimlendirme Koşulları Sağlandı Ve Şuanlık Nemlenme Sözkonusu Değil. Telde ki kullanışsızlık nedir biraz açarsanız sevinirim...

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Sinan ÇELİKEL' Alıntı:
Salma düzeniniz gerçekten çok hoşuma gitti, özellikle akıllı yemlik düzeneğine bayıldım, maşaAllah, hayırlı üretimler

Teşekkürler Sinan Hocam. Beğendiğinize Sevindim.  :)

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Mustafa KÖKSOY' Alıntı:
Salmalarınız ve kuşlarınız çok güzel sağlıklı üretimler, cenab-ı mevlam nazarlardan saklasın.

Teşekkürler Mustafa hocam beğendiğinize sevindim...  :) Amin İnşallah...