Erkan ARSLAN
Takipçi Üyemiz
Suat GÜZEL' Alıntı:maşallah kardeşim süper olmuş bol yavrular
Teşekkürler Suat Hocam. Beğendiğinize sevindim..
Suat GÜZEL' Alıntı:maşallah kardeşim süper olmuş bol yavrular
Buralarda bulabilsem bundan alırdım çok hoşuma gittiErkan ARSLAN' Alıntı:Teşekkürler Ozan kardeşim.Bu kuşlar ile ulaşabildiğim isimleri bunlar beğendiğine sevindim kardeşim...
![]()
![]()
Ali KÜRÜM' Alıntı:Maşallah, aşık oldum kuşlara ve hobihanenize. Allah tüyleri kadar yavru versin...
Serhat KOYMALI' Alıntı:Salmalarınız ve kuşlarınız çok güzel sağlıklı üretimler.
Uğur KUSKULU' Alıntı:maşallah
hayırlı üretimler alkisd
Ozan SARIYILDIZ' Alıntı:Buralarda bulabilsem bundan alırdım çok hoşuma gittifiyatı ne kadardır o mubişlerin
Erkan ARSLAN' Alıntı:Ozan Kardeşim Bunları Bir Arkadaşım Avusturalya'dan şahsıma Özel Getirdi. Bana Yol Masrafı Tanesi 225 € ya Maloldu...![]()
![]()
Ahmet ERDİNÇ' Alıntı:Rabbim sağlıklarına zeval vermesin,hayırlı ve bol üretimler..gerçekten çok güzel üretim haneniz..
Erdinç ABACI' Alıntı:Maşallah süper olmuş , hayırlı üretimler
Ozan SARIYILDIZ' Alıntı:Neopsephotus Bourkii ( Gül Karınlı Muhabbet ) bu muhabbet kuşunu ilk defa görüyom hayran kaldım abi Maşallah
Gökhan YILMAZ' Alıntı:Maşallah tertipli ve bi o kadar güzel üretimhane olmuş. Hayırlı üretimler dilerim.
Cok fazla emek verdiğiniz belli.
Derneğe üyeliğiniz varmı bilmiyorum ama Derneğimize Bekleriz![]()
çok güzeller. üstelik türünr göre ayrı ayrı ayırmanız çok hoş.İbrahim ÇOPUR' Alıntı:ayrıca sistem on numara olmuş
Erdinç ABACI' Alıntı:Erkan kardeşim, gül karınlı muhabbet kuşlarının yavrularından bana bir çift ayırabilirmisin.
Çok hoşuma gitti.
Mehmet DİKBAŞ' Alıntı:Maşallah Maşallah harika tek kelime ile diyecek söz bulamıyorum süper elinize kolunuza sağlık...