Nacizane Hobihanemden Kareler

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Erkan ARSLAN' Alıntı:
Teşekkürler Ozan kardeşim.  :)Bu kuşlar ile ulaşabildiğim isimleri bunlar beğendiğine sevindim kardeşim...  :)  ;)
Buralarda bulabilsem bundan alırdım çok hoşuma gitti :) fiyatı ne kadardır o mubişlerin

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Ozan SARIYILDIZ' Alıntı:
Buralarda bulabilsem bundan alırdım çok hoşuma gitti :) fiyatı ne kadardır o mubişlerin

Ozan Kardeşim Bunları Bir Arkadaşım Avusturalya'dan şahsıma Özel Getirdi. Bana Yol Masrafı Tanesi 225 € ya Maloldu...  :)  ;)

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Rabbim sağlıklarına zeval vermesin,hayırlı ve bol üretimler..gerçekten çok güzel üretim haneniz..

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Erkan ARSLAN' Alıntı:
Ozan Kardeşim Bunları Bir Arkadaşım Avusturalya'dan şahsıma Özel Getirdi. Bana Yol Masrafı Tanesi 225 € ya Maloldu...  :)  ;)

Daha önce hiç görmememde varmış bi hikmet :D

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Ahmet ERDİNÇ' Alıntı:
Rabbim sağlıklarına zeval vermesin,hayırlı ve bol üretimler..gerçekten çok güzel üretim haneniz..

Amin İnşallah. Teşekkürler Ahmet Hocam. Beğendiğinize sevindim...  :)

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Maşallah tertipli ve bi o kadar güzel üretimhane olmuş. Hayırlı üretimler dilerim.
Cok fazla emek verdiğiniz belli.
Derneğe üyeliğiniz varmı bilmiyorum ama Derneğimize Bekleriz  ;)

ortak

Üyemiz
Adı
erdinç
Soyadı
abacı
Erkan kardeşim, gül karınlı muhabbet kuşlarının yavrularından bana bir çift ayırabilirmisin.
Çok hoşuma gitti.

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Maşallah Maşallah harika tek kelime ile diyecek söz bulamıyorum süper elinize kolunuza sağlık...

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Ozan SARIYILDIZ' Alıntı:
Neopsephotus Bourkii ( Gül Karınlı Muhabbet )  bu muhabbet kuşunu ilk defa görüyom hayran kaldım abi Maşallah

ayrıca sistem on numara olmuş

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Gökhan YILMAZ' Alıntı:
Maşallah tertipli ve bi o kadar güzel üretimhane olmuş. Hayırlı üretimler dilerim.
Cok fazla emek verdiğiniz belli.
Derneğe üyeliğiniz varmı bilmiyorum ama Derneğimize Bekleriz  ;)

Teşekkürler Gökhan Kardeşim. Beğendiğine Sevindim. Emek Bir Hayli Verdim Desem Yalan Olmaz Halende Oturtabilmiş Değilim Diye Düşünüyorum Zira Zamanla Dahada Kullanışlı Yapacağım İnşallah Kafamdakileri Yapabilirsem Tabii.  confusedtw ;) Amin İnşallah. Kardeş İş Yoğunluğundan Bir Türlü Fırsat Bulamadım. Zaman Bulduğum İlk Fırsatta İnşallah Diyelim.  :)  ;)

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Erdinç ABACI' Alıntı:
Erkan kardeşim, gül karınlı muhabbet kuşlarının yavrularından bana bir çift ayırabilirmisin.
Çok hoşuma gitti.

Kısmetse tabi Erdinç Hocam... Önce bir yavrularını alalımda sonrası kolay...  ;)