Nacizane Hobihanemden Kareler

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Halim ARSLAN' Alıntı:
    çok güzeller. üstelik türünr göre ayrı ayrı ayırmanız çok hoş.

Teşekkürler Halim Hocam. Beğendiğinize sevindim. Göz zevki ve böyle keyif almasını bilmekte önemli bence diye düşündüm umarım başarılıda olabilmişimdir...  :)  ;)  confusedtw

art

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
altun
Maşallah gercekten harıka bır mekan olmuş İnşallah emeklerinizin karşılığını kat kat alırsınız

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Engin ALTUN' Alıntı:
Maşallah gercekten harıka bır mekan olmuş İnşallah emeklerinizin karşılığını kat kat alırsınız

Teşekkürler Engin Hocam. Beğendiğinize Sevindim.  :) Amin İnşallah.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Düzen intizam özen temizlik hepsi var tebrik ederim hayırlı üretimler

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşlarınızdan ve üretimhanenizden ne kadar temiz olduğunuz belli oluyor. Yeni aldığınız showlar da üretimhanenize hayırlı olsun
MAŞALLAH

lynx1985

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
doğruöz
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Kuşlarınızdan ve üretimhanenizden ne kadar temiz olduğunuz belli oluyor. Yeni aldığınız showlar da üretimhanenize hayırlı olsun
MAŞALLAH

Teşekkürler Rasim Hocam. Beğendiğinize Sevindim. Amin İnşallah.  :)

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Erkan Maşallah söylüyordunda bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim mekan kuşlar salmalar ekipmanlar hepsi süper olmuş yakında tatlımızı alır geliriz artık. Allah emeklerinin karşılığını kat kat verir inşallah Tebrik ediyorum

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Ben petşhopa  gitsem seç deseler herhalde bu kuşları ayırır alırdım. Tam benim istediğim renkler var özellikle son fotodaki Jumbolar nefismiş.

Albino ve lutino edinememe rağmen çok beğendiğim renklerdir. Ancak o bölümde albino ve lutinodan başka renk tutmuyorsunuz sanırım. İngo grubu birbirine vurulmaz diye duymuştum. Bir zararı veya yavrularda küçülme, ölüm, gibi bir duruma rastladınızmı?

Ayrıca zamanında ben bu gül göğüslü muhabbet kuşu dediğiniz kuşlardan görmüştüm. Ancak çok uzun süredir hiç görmüyordum. Adınıda öğrendiğim iyi oldu ama acaba besleyen bakımından anlayan biri olarak bu kuşlar ile ilgili izleniminiz nedir. İleride bir çift edinmek istesek üretimi zor kuşlarmı tavsiye edermisiniz. Bakımları nasıl acaba? Sizde kaç çift var bu güzellerden acaba?

Çok güzel 10 numara bir alan ve kullanım için eşyalar yapmışsınız tebrik ederim. Darısı benim gibi alanı ve böyle damızlıkları olmayanların başına. Hayırlı üretimler.

MAAŞALLAH

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Güzel üretimhane elinize sağlık. Gül rengi muhabbet kuşlarınız çok hoşuma gitti. thumbsupbo

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
MAAŞALLAH KARDE MERAKLISIN MAAŞALLAH KUŞLARINDA 10 NUMARA YEMLIK BENIM YAPTIĞIM VAR SITEDE KOPYALAYABILIRSIN TUNEKLERIN MDF SINI YUVALIKTAN VER TELLE ARADA BOŞLUK OLMASIN KAPILARIN ÇOK FAZLA BUYUK İÇLERINI BOLEREK DAR KAPIYA IHTIYAÇ DUYACAKSIN YUVALIKLARIN TERLEME YAPACAKTIR BOL HAVALANDIRMA OÇ ALT ALTA TERCIH ETMIŞSIN AYNI HIZADA SOL DUVARA MONTE ETSEYDIN DAHA RAHAT OLURDU TELLERIN KULLANIŞLI OLMAYACAĞINI ANLADIĞINDA ZATEN DEĞİŞTIRECEKSIN SLM