nasıl bir mama bu yahu :) izleyin bakın... çok çok zengin...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Patates gibi şey dışında hepsi normal şeyler aslında. Ama dediğin gibi abi zengin bir mama sana benim yaptığım bir mamayı tavsiye ederim. Bir dk linkini bulayım.

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Patates gibi şey dışında hepsi normal şeyler aslında. Ama dediğin gibi abi zengin bir mama sana benim yaptığım bir mamayı tavsiye ederim. Bir dk linkini bulayım.
bilindik ama ben çok beğendim... patates olduğunu sanmıyorum efekan :) nedir tam anlayamadım...

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Abi yer elması o kadar düzgün olamaz ve içi turuncu bu sebze gibi şeyin. :D
Neyin içi turuncu acaba ? Sonuçta birşey ama bulmak lazım  smileki

Bir zamanlar buna da olmaz derlerdi  ;D

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
dikkat ettinizmi haşladıgı yumurtaları tekrardan mikserde ısıtıyor.. bunu yapmasının nedeni yumurtalardan kuslara bulasacak hastalıgı onlemek.

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Ben bu mama tarıfınıbır kac defa ızledım,yumuta kabuklarınıda fırını atıp ışıyor,sonra toz halıne getırıp mamaya karıstırıyor

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
dikkat ettinizmi haşladıgı yumurtaları tekrardan mikserde ısıtıyor.. bunu yapmasının nedeni yumurtalardan kuslara bulasacak hastalıgı onlemek.

Behsat bey tekrardan mikrodalga'da ısıttığı yumurta kabukları.Yumurtanın kendisi değil.Mikrodalga hakkında o kadar şey var.Büyük ihtimal kabuk ile kabuğun içindeki zarı ayırmak için yaptığını düşünüyorum.Böyle hastalık önleme mantığı ile mikrodalga kullanıyorsa daha sıkıntı gerçekten...