Naturbird.com 'dan aldığım 60'lık çekmeceli çiftehane

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Öncelikle buradan da Erol beye teşekkürlerimi iletmek ile başlamak isterim.Kargodan kaynaklanan hasarlı bir üründen sonra yenisi ile değiştirilmiş çiftehanem bugün elime ulaştı.Fotoğraflarını sizlerle paylaşmak istiyorum...

Birde tünek yerleşiminde bir sıkıntım var üçüncü tüneği nereye koyacağıma karar veremedim yardımcı olursanız çok memnun olurum...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Sercan abi yani tünekler şöyle yerleşecek    _
                                                      _    _

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
inşallah bol yavru  alırsınız hayırlı üretimler

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Güle güle kullanın nasıl güzel sağlam bir ürün mü? bende almayı düşünüyorumda.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Güle güle kullanın nasıl güzel sağlam bir ürün mü? bende almayı düşünüyorumda.
Mehtap hanım şöyle özetleyeyim ilk aldığım ürün kargo şirketinin fiyaskosu sayesinde neredeyse parampinçik geldi.Birde üstüne üstlük kargocu açtırmadı paketi kontrol için dıştan hasar varsa açılıyormuş neyse geldim ürün hasarlı erol bey ile konuşup durumu da anlatınca gönderin yenisi ile değiştirelim dedi.Gelen ürünün üzerinde 2 kat paket vardı bu sefer zırh gibi geldi. ;D Onun dışında kalite olarak bence gayet yeterli içerisindede muhabbet kuşu duracağı için ;D

Uzun lafın kısası tamamiyle taşıma esnasındaki duruma bağlı ürün.Ürün iyi paketlenecek birde kargolara hunharca davranan bir kargo görevlisine denk gelmeyecek.

R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Sercan abi yani tünekler şöyle yerleşecek    _
                                                      _    _
Teşekkürler efekan aslında şöyle olsa bir sıkıntı olurmu ?    - _ - şeklinde ?

İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim...

Kazım66

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM
Soyadı
TOPRAKSEVEN
Bende dün naturbird 45x30 üretim kafesi aldım. Gayet sağlam ve kaliteli. Gaga taşına kadar koymuşlar saolsunlar. Fiyatlarda burdaki petshoplara göre yarı yarıya..

Murat ÖZYÜREK

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Murat
Soyadı
ÖZYÜREK
hayırlı olsun güle güle kullanın...fiyat olarak kafes + kargo ne kadar tuttu ?
3.tüneği şu şekilde yerleştirebilirsiniz :                  _                   
                                                              _        _  ... gibi   

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Murat ÖZYÜREK' Alıntı:
hayırlı olsun güle güle kullanın...fiyat olarak kafes + kargo ne kadar tuttu ?
3.tüneği şu şekilde yerleştirebilirsiniz :                  _                   
                                                              _        _  ... gibi 

Kafesin fiyatı 50 lira 9 lira'da kargo ücreti tuttu.Kargocu hasarı yüzünden 2 sefer git gel yapıldı fazladan...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Sercan TOPÇU' Alıntı:
Mehtap hanım şöyle özetleyeyim ilk aldığım ürün kargo şirketinin fiyaskosu sayesinde neredeyse parampinçik geldi.Birde üstüne üstlük kargocu açtırmadı paketi kontrol için dıştan hasar varsa açılıyormuş neyse geldim ürün hasarlı erol bey ile konuşup durumu da anlatınca gönderin yenisi ile değiştirelim dedi.Gelen ürünün üzerinde 2 kat paket vardı bu sefer zırh gibi geldi. ;D Onun dışında kalite olarak bence gayet yeterli içerisindede muhabbet kuşu duracağı için ;D

Uzun lafın kısası tamamiyle taşıma esnasındaki duruma bağlı ürün.Ürün iyi paketlenecek birde kargolara hunharca davranan bir kargo görevlisine denk gelmeyecek.

Teşekkürler efekan aslında şöyle olsa bir sıkıntı olurmu ?    - _ - şeklinde ?

İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim...
Abi o şekilde de olur.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
hayırlı olsun kafesiniz, naturbird'de fiyatı 50 lira olan kafes demi bu?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ancak abi senin dediğin yerleşimde sağ ve soldaki tüneği biraz daha yükseğe alman gerekir. Senin dediğin düzen benimkinden iyi aslında ama ben tünekler şimdki yerlerinde kalacak sadece bir tane yeni takılacak sandım o yüzden dedim.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Ancak abi senin dediğin yerleşimde sağ ve soldaki tüneği biraz daha yükseğe alman gerekir. Senin dediğin düzen benimkinden iyi aslında ama ben tünekler şimdki yerlerinde kalacak sadece bir tane yeni takılacak sandım o yüzden dedim.
Ben ilk söylediğinde sanki biraz yüksekte kalacak gibime geldiği için böyle bir yerleşim söyledim ama dur bakalım deneyerek bulacağım birşeyler..

BULENT KIZILCIK

Üyemiz
Bende çifthanemi naturbird'den aldım. Gayet memnunun eksiksiz zamanında teslimat yapıldı. tavsiye ederim