Naturel biotope

pltabdllh

Yeni Üyemiz
Adı
abdullah
Soyadı
polat
İnternette sürekli araştırıyorum muhabbet kuşu yavrularımı nasıl daha iri ve saglıklı hale getrebilirim diye .
Bunun en büyük etmeninin genetik etki oldugunn bilincindeyim ancak bir sonraki etmenin de yeterli ve dengeli düzeyde beslemekten ve immun sistemin kuvvetlendirmekten gectigini düşünüyorum.
Simdi ise sitede naturel biotope adlı mama katkı maddesine rastladım tecrübe eden deneyen arkadaşlardan yardımcı rica ederim . cünkü her buldugum her seyi kuşlarım üzerinde ddnemek istemem ..

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Abdullah bey..
Bende uzun araştırmalar sonucu bu urunde karar kıldım ve aldım...
kuşlar yadirgamadi...
Hatta hiç mama yemeyen bi ciftim mamaya alıştı belki de bundan...  C:)
Su anda neredeyse tüm ciftlerim yavruda yada yumurtada..
yavrulu kuşlara her sabah aksam az az mama veriyorum ve 2 kasikta bu üründen katiyorum..
yavrular biraz büyüsün bakalım..
Ayrıca ürünü satan Günay usta bu konuda gerçekten usta....
Üründen cok ona güvenmek daha önemli bence...
Saygılar..

pltabdllh

Yeni Üyemiz
Adı
abdullah
Soyadı
polat
Cok tesekkür ederim cok sagolun. Ben mama yaparken mama karışımını oldukça bol tutmaya çalıyorum ancak öğrenci oldugum icin cogu zaman yetemiyorum ama yine de her gün mama yapmaya gayret gösteriyorum sabah vermesem ögleden sonra muhakkak veriyorum. hafta da en az iki kez bugday tohumu cimlendiriyorum ama baska ne tohum cimlendirsem onu da bilemedim bir cok tohum cesidi var ama zirayı ilac kullanilmayanlarina ulasmak cok zor hele aydın gibi bir yerde bulmak cok cok zor.  İlginiz icin tekrardan cok tesekkür ederim .

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Mamayi çok kaçırmayın...
kuşlar yaglanabilir..
ben buğday arpa kanarya yemi ve en önemlisi maş fasulyesi cimlendiriyorum...
Saygilar

pltabdllh

Yeni Üyemiz
Adı
abdullah
Soyadı
polat
Su an hepsi yavru bakiyo o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bide kafes salma bnm hareket alanları baya geniş dönem dışında hafta da iki kez veriyorum yine bilginiz icin tesekkür ediyorum