Ne Yapmak Lazim ??

masalprensesi78

Üyemiz
Adı
TUBA
Soyadı
ÖZBAY
Disi kusumun 5 yumurtasi da bos cikinca yuvadan aldim hepsini yalniz yuvadan butun talaslari asagi atmis muhtemelen yumurtalari ariyor. ben bugun yeni talas doldurdum. İcerde didikleyip duruyordu Ne yapmam lazim acaba.

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Kuşunuzun ilk yumurtalarımı acaba?İlk yumurtaları ise bir tanesini geriye koyun yeniden yumurtlamaya başlarsa ve onlarda boş çıkarsa erkekte problem olabilir.İlk yumurtalar bazende boş çıkabilir bir kaç dönem takip edilmeli.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
+1
Kemal AKBULUT' Alıntı:
YENI KULÇKAYA 2 ŞANS VERILIR İKİSINDEDE BOŞ ÇIKARSA ÇAPRAZ EŞLER DEĞİŞİR SAKAT OLAN IPTAL OLUR URETIMDEN ÇIKARILIR
YUVAYA TALAŞI YAVRULAR ÇIKMAYA BAŞLAYINCA AZ AZ ALIŞTIRARAK KOYUNUZ SLM

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
çiftleri değiştirilir  yani  iki çiftin varsa  birinin erkeği diğerinin  dişine eş tutturulur eşler değiştirilir yani buda kısırlık  olup olmadığını kontrol içindir....tek çifte  2 kuluçkayı bekle oda boş çıkarsa erkeği değişilir..

masalprensesi78

Üyemiz
Adı
TUBA
Soyadı
ÖZBAY
Anladim.. eger ikinci kulucka da bos cikarsa ikisini ayiririm artik. ne KaymakTan ne de Fistiktan vazgecemem. . Karni sis su an kaymisin ama ciftlestiklerini gormedim henuz.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
sen bekle ikinci kuluçkayı kardeşim
Tuba ÖZBAY' Alıntı:
Anladim.. eger ikinci kulucka da bos cikarsa ikisini ayiririm artik. ne KaymakTan ne de Fistiktan vazgecemem. . Karni sis su an kaymisin ama ciftlestiklerini gormedim henuz.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal AKBULUT' Alıntı:
YENI KULÇKAYA 2 ŞANS VERILIR İKİSINDEDE BOŞ ÇIKARSA ÇAPRAZ EŞLER DEĞİŞİR SAKAT OLAN IPTAL OLUR URETIMDEN ÇIKARILIR
YUVAYA TALAŞI YAVRULAR ÇIKMAYA BAŞLAYINCA AZ AZ ALIŞTIRARAK KOYUNUZ SLM